MILAN ŠUŠA SAHRANJEN NA GROBLJU U STARIM BANOVCIMA: Ubijeni u Zemunu ispraćen vencima od belog cveća i melodijom iz filma "Kum"
Foto: Nenad Kostić, Privatna arhiva

Novo groblje u Starim Banovcima

MILAN ŠUŠA SAHRANJEN NA GROBLJU U STARIM BANOVCIMA: Ubijeni u Zemunu ispraćen vencima od belog cveća i melodijom iz filma "Kum"

Crna Hronika -

BEOGRAD - Milan Šuša koji je ubijen ispred svoje kuće u Zemunu sahranjen je danas na Novom groblju u Starim Banovcima.

Na večni počinak ispratilo ga je oko 100 ljudi, porodice i prijatelja. Nakon održanog opela sanduk su do grobnog mesta odnela šestorica prijatelja dok je mlađi brat nosio krst na početku kolone, a iza njega je bila uplakana Milanova udovica.

- Dok su sanduk sa Milanovim telom spuštali u raku svirale su violina i gitara melodiju iz filma “Kum” - kaže izvor Kurira. Ožalošćeni su doneli belo cveće i zapalili sveće za pokojnog Milana, ali posmrtni govor niko nije smogao snage da održi.

Na sahrani je uočeno prisustvo policije u civilu.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Prethodno je na Novom groblju u Starim Banovcima održano opelo za ubijenog Milana Šušu.

Venci od belog cveća i upaljene sveće za poslednji pozdrav Milanu donelo je i upalilo oko 100 ljudi, okupljenih prijatelja i porodice koji ga ispraćaju u suzama.

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Milan Šuša likvidiran je ispred svoje kuće u Zemunu usred bela dana i to samo sedam dana pošto je izašao iz zatvora.

Milan Šuša
foto: Printscreen, Zorana Jevtić

Motivi zločina i dalje nisu poznati.

Bonus video:

00:16

Milan Šuša (39) ubijen je danas u sačekuši oko 10 sati u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track