OGLASILA SE MAJKA ANE VOLŠ NAKON PRESUDE ZETU Sve sam prepustila sudu, informacija novih o ćerki nemam, u Ameriku ne mogu da idem
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

za kurir

OGLASILA SE MAJKA ANE VOLŠ NAKON PRESUDE ZETU Sve sam prepustila sudu, informacija novih o ćerki nemam, u Ameriku ne mogu da idem

Crna Hronika -

Nakon vesti da je Brajan Volš (48) koji se sumnji da je ubio svoju suprugu Beograđanku Anu Volš (39), osuđen za prevaru sa umetničkim delima na 37 meseci zatvora, njegova tašta Milanka Ljubičić rekla je za Kurir da nije obaveštena o toj presudi.

Podsetimo, preneli su da je Brajan Volš osuđen na 37 meseci i da je dužan da plati 475.000 dolara odštete. Volš je još 2021. priznao krivicu za prodaju dve falsifikovane slike Endija Vorhola na Ibeju. Volš je u žižu javnosti dospeo nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge u novogodišnjoj noći 2023. kada je navodno, iznenada izašla iz kuće i otišla na posao. Istražitelji su do sada utvrdili da je Volš nakon svađe brutalno ubio Anu Volš, inače majku njihove dece u podrumu porodične kuće u Kohaseta u Masačusetsu.

brajan volš i ana volš
brajan volš i ana volšfoto: EPA Craig Walker/ Pool, Instagram/anawalshe

- Nisam dobila informaciju da je osuđen za tu prevaru od ranije. Tačnije, prepustila sam to sve sudu i nisam se dalje interesovala za to krivično delo - kaže Milanka i dodaje:

- Sve i kada bih nešto rekla, ne znam šta bih mogla da prokomentarišem na sve ovo što mi se dogodilo. Takođe, nijedan detalj nemam vezan za ubistvo moje ćerke, a da idem u Ameriku ne mogu.

Milanka Ljubičić dodaje i da se ne oseća dobro, kao i da je slomio grip.

kamera snimila volša kakko kupuje hemiju i alat za čišćenje
kamera snimila volša kakko kupuje hemiju i alat za čišćenje foto: Quincy District Court

Volš je, podsetimo, kako su navodi u optužnici koja je podignuta u martu prošle godine, planirao ubistvo supruge, pa je čak i na internetu guglao kako bi mogao da se reši tela. Takođe, kamere su snimile Volša kako u prodavnicama kupuje crne džakove, kao i hemiju koju je kasnije iskoristio za čišćenje nakon zločina. Brajan Volš je nakon ubistva, sekirom isekao telo žene i stavio ga u džakove, a potom odneo u kontejener u blizini kuće njegove majke Dijane Volš. Istražitelju su do sada pronašli krvave tragove u kući Volšovih, nađen je i nož kojim je Brajan isekao telo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track