NIKOLA UBIJEN U PARKU NA 23. ROĐENDAN: Kupio pivo, a kad je video napadača, počeo da beži! Ubica ga ranio u nogu, pa izrešetao
Foto: Facebook/Nikola Jović

NIKOLA UBIJEN U PARKU NA 23. ROĐENDAN: Kupio pivo, a kad je video napadača, počeo da beži! Ubica ga ranio u nogu, pa izrešetao

Crna Hronika -

Na današnji dan pre šest godina ubijen je kik-bokser Nikola Jović (23).

Tog 21. februara 2018, na dan svog rođendana, oko 3 sata ujutru, izrešetan je u parku nedaleko od zgrade u kojoj je živeo sa ocem, inače žandarmom, u Ulici majora Tepića u leskovačkom naselju Dubočica.

Nikola je pokušao da pobegne od napadača, ali ga je ubica prvo ranio u nogu, a onda sasuo još mnogo metaka u nesrećnog mladića.

Nikola Jović
foto: Printscreen/Facebook

Počinilac još nije otkriven.

Nikolina majka Jadranka je ranije, gostujući na Kurir televiziji, rekla:

"Te kobne večeri bio je kod mene, celo veče smo pričali i planirali kako da proslavimo njegov 23. rođendan. Posle toga je krenuo kući, bio je sa drugom, sa njim je krenuo nazad u stan kod oca. U povratku je svratio do trafike. Kupio je dva piva i cigare, verovatno je hteo da nazdravi sa ocem pošto mu je rođendan. U blizini zgrade, naišao je na trojicu žandarma, kolege njegovog oca, videli su ga i znali su ko je on".

Jadranka Jović, Nikola Jović
foto: screenshot Pink tv

Ona veruje da su njih trojica gotovo izvesno videla ubicu njenog sina, ali da su se posle pucnjave sklonili s lica mesta.

Jadranka ne gubi nadu da će saznati istinu i otkriti ko joj je i zbog čega ubio sina.

Da je živ, Nikola bi danas napunio 29 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja