DEŽURNA TUŽITELJKA NIJE IZAŠLA NA MESTO UBISTVA MMA BORCA: Skandal Milene Božović u noći tri ubadanja u Beogradu!
Tužiteljka Milena Božović, Foto: ATAImages

kurir otkriva

DEŽURNA TUŽITELJKA NIJE IZAŠLA NA MESTO UBISTVA MMA BORCA: Skandal Milene Božović u noći tri ubadanja u Beogradu!

Crna Hronika -

Tužiteljka Milena Božović iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koja je bila dežurna u noći ubistva MMA borca Stefana Savića (23) na Dorćolu, nije u noći između subote i nedelje izašla da obavi uviđaj, sazanje Kurir.

Zločin u kom je Savić ubijen, a M. S. teško ranjen, dogodio se u noći između subote i nedelje, oko jedan sat iza ponoći u centru Beograda.

- Jezivo ubistvo mladića od 23 godine i pokušaj ubistva muškarca starog 32 godine, koji su izbodeni nožem dogodilo se usred Beograda. Dežurna je bila tužiteljka Božović, inače kuma Bojane Savović, lažne Laure iz istog tužilaštva. Da sramota tužiteljke bude veća, ona nije izašla na uviđaj ni kada je nešto kasnije obaveštena o pokušaju ubistva još jednog muškarca na Novom Beogradu - otkriva izvor Kurira.

Ubijeni Stefan Savić
Ubijeni Stefan Savićfoto: Instagram

Prema rečima našeg sagovornika, policija je morala sama da obavi kompletan posao na licu mesta i da preduzme operativni rad na otkrivanju izvršilaca ovih krivičnih dela.

Sagovornik Kurira ukazuje da je postupanje tužiteljke Milene Božović zastrašujući primer nemara i neprofesionalizma i očekuje reakciju njenih nadređenih u tužilačkoj organizaciji.

- Ovakvi postupci ne smeju da se ponove. Dežurni tužilac mora u ovakvim slučajevima - kada se dogodi ubistvo i dva pokušaja ubistva u glavnom gradu za samo nekoliko sati, da izađe na uviđaje. Međutim to što tužiteljka ne mrda iz svog konfora je užasavajuće za sve građane Beograda koji očekuju pravovremenu i adekvatnu reakciju pravosudnih organa - zaključuje sagovornik Kurira.

Tužiteljka Božović na tribini Proglasa
Tužiteljka Božović na tribini Proglasafoto: ATAImages

Da podestimo, tužiteljke Savović i Božović postale su javnosti poznate nakon svojih čestih gostovanja u opozicionim medijima, gde upravo one govore o "pravdi i zakonu".

- Dok Savovićku na posao vozi muž vozač službenim automobilom drugog javnog tužilaštva, što je nedozvoljeno, Božovićka čak i ne reaguje tokom dežurstva u javnom tužilaštvu i ne izlazi na mesto zločina kako bi lično utvrdila okolnosti od kojih bi moglo da zavisi adekvatno i blagovremeno rasvetljavanje krivičnoh dela - dodaje naš sagovornik.

On podseća i da ovo nije njen prvi "ispad" i da je upravo tužiteljka Božović svojevremeno Albancu iz Makedonije oprostila krivicu za 30 miliona dinara, odnsono s njim potpisala oportunitet, iako je preko svojih konekcija ukrao tajne dokumemnte srspke nameske industrije.

- I ona i njena kuma potpisnice su "Proglasa" pokreta koji lažnim navodima širi nemir među građanima Srbije bez ikakvog utemeljenja - dodaje naš sagovornik.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track