NIŠKA POLICIJA REAGOVALA MUNJEVITO Uhapšen manijak (53) koji je zlostavljao dečaka (11) na buvljaku, određen mu pritvor do 30 dana
Ilustracija, Foto: Kurir/M.S.

nedozvoljene polne radnje

NIŠKA POLICIJA REAGOVALA MUNJEVITO Uhapšen manijak (53) koji je zlostavljao dečaka (11) na buvljaku, određen mu pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija uhapsila je D.M.(53) iz sela kod Niša jer je navodno hteo oralno da zadovolji jednog maloletnika dok je drugi to snimao kamerom mobilnog telefona.

- Ono što trenutno može da se kaže je da je krivično delo kvalifikovano kao nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni je trenutno ovde kod nas u tužilaštvu i saslušanje je u toku - rekao nam je portparol Osnovnog javnog tužilaštva Vladimir Stanojević.

Zasad nezvanično saznajemo da su u pitanju dečaci od po 11 godina. Nešto kasnije u toku dana određen mu je i pritvor do 30 dana.

D.M. se navodno za vikend u subotu susreo sa dvojicom maloletnika na niškom buvljaku gde se verovatno sve i odigralo. Na neki način ih namamio u jednu oronulu zgradu pored buvljaka u Nišu. Potom je jednog dečaka mazio po polnom organu da bi kasnije hteo da ga oralno zadovolji. Drugi maloletnik je to snimao i navodno snimak postavio na neku od društvenih mreža.

Kako saznajemo, D.M. se često odaje alkoholu, a inače je beskućnik koji ima prebivalište u okolnom selu. U toku dana će se znati da li će ovom osumnjičenom pedofilu biti određeno zadržavanje u pritvoru.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track