BEBO, MI SMO PARTNERI U ZLOČINU, SEĆAŠ SE! Blogerka i ubijeni "škaljarac" bili u centru skandala! "KAD JE IZDAO ZIJADA SVE BI"
Foto: Društvene Mreže

mafijaški obračun

BEBO, MI SMO PARTNERI U ZLOČINU, SEĆAŠ SE! Blogerka i ubijeni "škaljarac" bili u centru skandala! "KAD JE IZDAO ZIJADA SVE BI"

Crna Hronika -

Edmond Mustafa (29) pripadnik "škaljarskog klana" koji je brutalno ubijen u centru Bara kada ga je navodno, iz automatske puške izrešetao drug iz istog klana, Dino Ibrahimović (27), bio je u dugogodišnjoj vezi sa crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković (25).

Likvidacija se dogodila u Makedonskom naselju u Baru, dok je žrtva bio na ulici sa jednom ženskom osobom, za koju crnogorski mediji pišu da mu je bila sestra. Egzekutor je prišao saradniku i izrešetao ga iz automatske puške, a potom se dao u beg. Crnogorska policija brzo je locirala i uhapsila osumnjičenog Ibrahimovića koji je lišen slobode dok je vozio električni trotinet. Vatreno oružje nađeno je u crnoj torbi nedaleko od njegovog hapšenja.

ubijeni edmond mustafa
ubijeni edmond mustafafoto: Printscreen/Facebook

Poznata crnogorska blogerka Vasilisa Nurković koja je bila u emotivnoj vezi sa "škaljarcem" Edmondom Mustafom često je objavljivala njihove zajedničke fotografije, ali mu nikada nije pokazala lice. Naime, Vasilisa je na stupce crne hronike dospela u aprilu 2019. kada je bila svedok brutalne likvidacije svog supruga Zijada Nurkovića (24), takođe pripadnika škaljarskog klana i kuma pokojnog Alana Kožara u Malagi.

Blegerka je nakon ubistva supruga uplovila u emotivnu vezu sa Mustafom koji je takođe, bio blizak sa Alanom Kožarom koji je ubijen u julu 2020. na Krfu zajedno sa Damirom Hodžićem. Ona se nije libila da skoro svakodnevno svojim pratiocima pokazuje skupocene poklone koje je dobila od Mustafe, a neretko je delila i ljubavne stihove i pesme kojima bi izjavljivala ljubav.

blogerka vasilisa nurković
blogerka vasilisa nurkovićfoto: Instagram/vasiilisa_

Vasilisa i Edmond, prijatelj njenog pokojnog supruga Zijada istetovirali su simbol njihove ljubavi, tačnije na ruci imaju broj 7 koji je ona često isticala na svojim objavama na Instagramu. Na jednoj od mnogobrojnih objava Vasilisa je okačila kako se drže za ruke, dok je u pozadini išla pesma Dina Merlina "Sve do medalje", uz stihove: "Jer ljubav je kad sve o tebi znam, i sve što znam ti opraštam. Ljubav je kad sve o tebi znam, a da te volim nastavljam. Idemo dalje sve do medalje."

Blogerka svakodnevno objavljivala poruke ljubavi sada ubijenom Mustafi

1 / 7 Foto: Društvene Mreže

- Bebo, mi smo partneri u zločinu, sećaš se! - ovo je objavila lepa blogerska koja ima preko 80.000 pretilaca, na dan kada im je bila godišnjica veze.

- Mi smo se krili mrakom, ne želeći da iko sazna koliko smo postali posebni jedno drugome. A svi su znali.

Lepa Vasilisa ne zaboravlja ni supruga Zijada kog takođe, objavljuje na njihove važne datume, godišnjice ili rođendane. Inače, da podsetimo, Zijadov egzekutor do danas nije identifikovan, niti je poznat motiv ili naručilac brutalne likvidacije u Španiji. Ubica je ispalio nekoliko hitaca u Zijada koji je sedeo na vozačevom mestu, dok je pored njega sedela Vasilisa i to dok je bila u drugom stanju. Zijad je sutradan podlegao povredama u španskoj bolnici.

ubijeni zijad i vasilisa
ubijeni zijad i vasilisafoto: Printscreen/Društvene mreže

Blogerka u centru skandala

Skaj poruke otkrile švaleraciju u "škaljarskom klanu"

Inače, Vasilisa se našla u centru skandala zbog švaleracije u "škaljarskom klanu" u avgustu prošle godine kada su crnogorske Vijesti objavile Skaj prepisku koja je presretnuta među članovim "kavačkog klana" na čijem čelu je odbegli Radoje Zvicer i korumpiranih crnogorskih policajaca, uhapšenog Petra Lazovića i odbeglog Ljube Milovića.

ljubo milović, radoje zvicer, petar lazović
ljubo milović, radoje zvicer, petar lazovićfoto: Screenshot/Libertas/SKY aplikacija, printscreen beraneonline.me, Privatna Arhiva

- "Škaljarac" koji je navodno u vezi sa Vasilisom je trebao da postane svedok-saradnik i otkrije minimum ubice za minimum 20 likvidacija. Kavčani su tada u svojoj prepisci na tajnoj aplikaciji naveli da će ga oteti, što su navodno i učinili - podseća izvor i dodaje da je tada Lazović poslao poruku koja je glasila: "Hoće da me ubiju "kavčani", hoće moji što sam sad u vezi sa ženom od Zijada."

U daljim prepiskama, koje su prenele tada Vijesti, Radoje Zvicer obaveštava policajcima da se setio da su "škaljarci" svom saradniku, dok je bio u zatvoru, slali fotografije devojke koja drži prst na usnama, kao "znak ćutanja", na šta mu Lazović objašnjava da je to bila izvesna Vasilisa.

- Kad je izdao Zijada, sve bi - glasila je navodno poruka koju je Zvicer poslao prljavom policajcu Lazoviću, koga se nakon hapšenja prošle godine navodno odrekao i zabranio ostalim "kavačanima" u Spužu da komuniciraju sa njim jer je na suđenju rekao "da se zbližio sa kavačanima jer je bio na tajnom zadatku."

Bonus video:

04:34

RAT DO ISTREBLJENJA?! OVO JE VIDAK ČIJE SU SPALJENO TELO NAŠLI U ŠUMARKU: Za nepunu godinu likvidirano 5, kavčani sve suroviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja