PRIJATELJ BRAĆE PANIĆ PRVO PRIZNAO SVE O PROSTITUCIJI, PA NEGIRAO: Po izlasku iz pritvora provocirao objavama na mrežama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

Više javno tužilaštvo

PRIJATELJ BRAĆE PANIĆ PRVO PRIZNAO SVE O PROSTITUCIJI, PA NEGIRAO: Po izlasku iz pritvora provocirao objavama na mrežama! (VIDEO)

Crna Hronika -

Vuk Stanković, zvani Vuke Makro, inače najbolji prijatelj braće Panić za kojima se traga zbog sumnje da su u Beogradu organiyovali lanac prostitucije, uhapšen je drugi put u periodu od tri nedelje.

- Sumnja se da su oni, zajedno sa drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zarađenog novca. U njihovoj ponudi prostitucije, pod velom nuđenja usluga masaže preko raznih sajtova, nalazile su se još dve devojke - kaže izvor Kurira.

Vuk Stanković, Miloš Panić, Uroš Panić, braća Panić
foto: Printskrin/Instagram

Vuk je, da podsetimo, prvi put uhapšen 12. februara kad su braća uspela da pobegnu i posle pritvora od 48 časova, osumnjičeni Stanković pušten je iz da se brani sa slobose.

Kako je tada saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, kod Vuka Stankovića izostali su zakonski osnovi za produženje pritvora, s obzirom na sve okolnosti, priznanje okrivljenog i objašnjenja radnji koje su preduzimali braća Panić.

Nakon izlaska na slobodu, Stanković se oglasio na Instagramu i objavio forografiju uz Muzeja iluzija, na kojoj pozira iza zatvorskih rešetaka.

Vuk Stanković
Vuk Stankovićfoto: Printscreen/Instagram

Prilikom prvog saslušanja u Trećem tužilaštvu, Stanković je navodno rekao da se kaje zbog svojih radnji, te je ispričao svaki detalj, svoju ulogu u organizovanju prostitucije, ali i ulogu braće Panić i radnje koje su oni preduzimali prilikom izvršenja krivičnog dela. On je, navodno, tužiocu bez oklevanja rekao da priznaje delo i da će objasniti sve što je učinio, a sam njegov iskaz je od velikog značaja za dalji tog postupka.

Međutim, ovaj slučaj preuzelo je VIše javno tužilaštvo u Beogradu i sada se Stankoviću, kao i Panićima, na teret stavlja teže krivično delo - trgovina ljudima. Stanković je sada saslušan u Višem tužilaštvu i ovoga puta je odlučio da negira krivicu.

Snimci

Kako su odbegla braća veoma aktivna na društvenim mrežama, na jednom od snimaka vidi se Stanković u skupocenom automobilo dok mu jedan od Panića dobacuje.

- To Vuke, nova mašina, a? Kakva felna Vuke... Vuke makro, vidi ga - izgovara jedan od braće, te je tako nastao i nadimak.

Takođe, na jednom od snimaka koji su nastali pre hapšenja Stankovića se vidi kako on svojim kabrioletom iz provoda vozi braću Panić i njihove partnerke.

Na Instagram profilima Uroša i Miloša Panića, dok je policija tragala za njima, osvanuli su snimci i slike iz izlaska iz noćnog kluba u Zagrebu, ali nije utvrđeno da li je snimak nastao baš te večeri i ko ga je objavio na Panićeve profile.

braća Panić u Zagrebu
braća Panić u Zagrebufoto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track