OVO JE MOTORCIKLISTA KOJI JE POGINUO U KAĆU UŽASNO PREDSKAZANJE: Pred tragediju hteo da kupi kombinezon za vožnju (FOTO)
Foto: Društvena Mreža

tuga

OVO JE MOTORCIKLISTA KOJI JE POGINUO U KAĆU UŽASNO PREDSKAZANJE: Pred tragediju hteo da kupi kombinezon za vožnju (FOTO)

Crna Hronika -

Povređeni je u teškom stanju prevezen Urgentni centar ali je uprkos borbi lekara podlegao povredama

Dvadesetsedmogodišnji Dušan S., iz Kaća, nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u ovom mestu.

Bio je veliki zakljubljenik u dvotočkaše, kao i u svoj motor "jamaha R1".

Skoro svi meštani su ga poznavali i često ga viđali na motorciklu. Navode da je kroz grad vozio pažljivo, i uživao o vožnji, što se vidi i na njegovom profilu na Fejsbuku.

Ono što je jezivo, jeste da je pre samo 20 sati, odnosno par sati pre kobne nesreće tražio na oglasima na Fejsbuku da kupi kombinezon za vožnju motocikla, a pre nekoliko dana tražio je i masku za motor.Pored motocikala, druga ljubav bio mu je Partizan.

Dušan S.
foto: Društvena Mreža

Nesreća se dogodila jutros nešto posle 3 časa.

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, ekipa je intervenisala u 03 sata i 22 minuta i to po prvom prioritetu na uglu Svetosavske i ulice Svetozara Markovića.

Povređeni je u teškom stanju sa politraumatskim povredama prevezen Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Kako saznajemo iz PU Novi Sad, povređeni , muškarac je uprkos borbi lekara, podlegao povredama u UC KCV.

(Kurir.rs / Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track