"DEČAK JE BIO PRESLADAK, IMAO LOKNICE, VOZIO BICIKL"... Sestričina vlasnika kuće tuge u NS: "Da je ujak živ, ponovo bi umro"
Foto: Kurir

novi detalji horora

"DEČAK JE BIO PRESLADAK, IMAO LOKNICE, VOZIO BICIKL"... Sestričina vlasnika kuće tuge u NS: "Da je ujak živ, ponovo bi umro"

Crna Hronika -

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je prekjuče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, a komšije su ispričaleda su ranije viđali M.P.S. i njenu decu, dok voze bicikl.

- Viđala sam M.P.S, dok je bila trudna tada je šetala starijeg sina, i nije mi delovala čudno. Od kad je rodila drugu bebu, nisam ih videla pola godine. Stariji dečak je bio prekrasan, imao je lokne, viđala sam ga da vozi biciklić. Žena nije radila, a supruga sam često sretala, nikad se ne bi ni javio, izlazio je sa rancem na leđima. Išao je rano ujutru već na posao. Nisam ih dugo videla, mislila sam da ne žive više ovde - ispričala je komšinica.

Podsetimo, policija je utvrdila da su tela dece pronađena sinoć tokom uviđaja u Novom Sadu deca supružnika koji su sinoć izvršili samoubistvo skokom sa solitera na Bulevaru cara Lazara br 7.

Oni u ovom trenutku, razmatraju motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

Na licu mesta u kući u kojoj su supružnici živeli i gde su pronađena tela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo.

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu decu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

Sestričina vlasnika kuće u kojoj je živela porodica istakla je da je on preminuo u januaru u Švedskoj, a da je ovo dočekao ponovo bi umro.

- Da je ujak ovo doziveo to bi ga ubilo. Svima nam je preteško jer dečici nismo nikako pomogli - tiho priča rođaka za Alo! Kako ističe rođaka vlasnika, on će biti sahranjen ovih dana u Novom Sadu.

- Zbog papira, telo nismo mogli ranije da dopremimo. Sahranićemo ga ovih dana - rekla je rođaka vlasnika.

SOS linija na koju se mogu javiti osobe koje pomišljaju na samoubistvo je 080/309-309, opcija 1. Servis je besplatan a stručnaci koji pružaju pomoć na ovom broju rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Kurir.rs/Alo

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track