"NE VERUJEMO DA SU TELA DECE DRŽALI DUGO U KUĆI" Mladić sređivao dvorište malo pre tragedije u Novom Sadu (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

"NE VERUJEMO DA SU TELA DECE DRŽALI DUGO U KUĆI" Mladić sređivao dvorište malo pre tragedije u Novom Sadu (VIDEO)

Crna Hronika -

Komšije bračnog para iz Novog Sada, koji je skočio u smrt sa solitera, u šoku su, naročito posle saznanja da su u kući pronađena tela njihove dece, dečaka od jedne i tri godine.

Oni su u kući u Petrovaradinu živeli kao podstanari, a prema rečima komšija, pre nekoliko dana suprug vlasnikove nećake bio je u dvorištu.

00:27

Kuća u Novom Sadu u kojoj su pronađena tela dece

"B. je pre nekoliko dana došao kako bi obrezao drveće i sredio dvorište. Dečko je sve sredio, a potom je očistio i veliku kuću. Nakon toga je otišao, kako smo čuli, ništa nije primetio da se dešava sa ovom porodicom", kaže naš sagovornik i dodaje:

1 / 14 Foto: Zorana Jevtić

"Sumnjamo da se nakon toga sve desilo, jer bi čovek primetio da nešto nije u redu. Sigurno bi prijavio da je nešto posumnjao, iako si bili čudni tako nešto bi se videlo, ne verujemo da su mrtve sinove držali neko vreme, pa onda otišli da se ubiju. Verovatno se sve dogodilo tog dana".

SOS linija na koju se mogu javiti osobe koje pomišljaju na samoubistvo je 080/309-309, opcija 1. Servis je besplatan a stručnaci koji pružaju pomoć na ovom broju rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track