ŠTA SE OVO DEŠAVA U ČAČKU? U tri današnja udesa SEDMORO POVREĐENO: Oglasila se Opšta bolnica, otkrili u kakvom su STANJU
Foto: RINA

ŠTA SE OVO DEŠAVA U ČAČKU? U tri današnja udesa SEDMORO POVREĐENO: Oglasila se Opšta bolnica, otkrili u kakvom su STANJU

Crna Hronika -

Tokom tri saobraćajna udesa koja su se danas dogodila na području Čačka, povređeno je sedam osoba, od kojih jedna teško, potvrdili su iz Opšte bolnice u Čačku.

- Nešto iza podneva u Urgentno-prijemnu službu iz udesa su primljena tri pacijenta, dva muškarca i jedna žena. Na prijemu su bili stabilni i njihovo se stanje prati. Nekoliko sati kasnije primljena su tri muškarca iz udesa koji se dogodio u ulici Vojvode Stepe, u samom gradu. I oni su na prijemu bili stabilni, urađena je dijagnostika. I na kraju večeras je primljen muškarac starosti 90 godina koji je teško povređen u Omladinskoj ulici kao pešak. Posle odra]ene dijagnostike i konstatovanih te[kih telesnih povreda primljen je u Jedinicu intenzivne nege - izjavila je dr Marija Stranjanac, PR Opšte bolnice u Čačku.

Prema saznanjima iz čačanske Saobraćajne policije na području koje oni pokrivaju danas se dogodilo više i saobraćajnih nezgoda koje su prošle bez povređenih lica, odnosno samo sa materijalnom štetom.

Kurir.rs/D.Č.

Bonus video:

00:08

Udes u centru Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja