"MORAŠ DA NAĐEŠ SNAGE DA NASTAVIŠ ZEMALJSKI ŽIVOT" Prijatelji teše porodicu koja je pre godinu dana izgubila 4 dece u Novom Pazaru
Foto: Društvene Mreže, Privatna Arhiva, Kurir Televizija

TUGA

"MORAŠ DA NAĐEŠ SNAGE DA NASTAVIŠ ZEMALJSKI ŽIVOT" Prijatelji teše porodicu koja je pre godinu dana izgubila 4 dece u Novom Pazaru

Crna Hronika -

Četvoro dece - beba od šest meseci, blizanci od dve godine i petogodišnji dečak iz Novog Pazara nastradali su pre tačno godinu dana kada je u njihovom stanu izbio požar koji je navodno, prouzrokovala grejalica.

U stravičnom požaru, koji se dogodio 5. marta prošle godine u porodičnom stanu ove proodice teško je povređen A. A. otac dečice kome je vatra uhvatila skoro 50 odsto tela i imao je nekoliko operacija. Rođaci povređenog A. A. nakon tragedije donirali su kožu, imao je nekoliko operacija i sada se nalazi van životne opasnosti. Oporavio se fizički. S druge strane, majka dečaka A. A. tog 5. marta prošla je sa lakšim telesnim povredama, ali je dugo bila u stanju šoka. Naime, ona je tek u bolnici saznala da je peti put trudna i da očekuju dete.

porodica na okupu, pre nego što ih je zadesila strašna tragedija
porodica na okupu, pre nego što ih je zadesila strašna tragedijafoto: Društvene mreže

- Sumnja se da je do požara došlo nakon što se zapalio veš koji je bio na grejalici. Naime, ta grejalica bila je u dečjoj sobi, a kada je vatra buknula mališani su u tom trenutku spavali - podseća izvor i dodaje:

- A. A. je odmah pokušao da uđe u sobu, ali nije uspeo. Požrtvovani otac preko terase je pokušao da uđe u sobi i tako je jedno vreme i visio. Tokom spašavanja svojih sinove nesrećni čovek je živ goreo.

jezive scene mogle su se videti pre godinu dana ispred zgrade u kojoj je porodica živela
jezive scene mogle su se videti pre godinu dana ispred zgrade u kojoj je porodica živelafoto: Kurir Tv

Pazarski vatrogasci uspeli su da lokalizuju požar, ali nažalost za mališane više nije bilo spasa. Troje dece je odmah preminulo, dok je petogodišnji dečak izdahnuo u pazarskoj Opštoj bolnici. Nakon toga usledila je lavovska borba lekara koji su mesecima brinuli o A. A. kome je u Beogradu rađena transplatacija kože.

a. a. pokazao kako izgkleda nakon godinu dana od požara u kome je izgubio četvoro dece
a. a. pokazao kako izgkleda nakon godinu dana od požara u kome je izgubio četvoro decefoto: Privatna Arhiva

Naime, kako smo ranije pisali, A. A. je imao donore kože, a njegova porodica je tada putem društvenim mreža apelovala da im se pomogne. Tada su dobili brojnu podršku prijatelja i porodice koja inače, živi u Egiptu.

A. A. se nakon toga oporavio, a sada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio i kako izgleda nakon brojnih operacija. Naime, prema toj fotografiji može se videti da je vatra pre godinu dana obuhvatila A. A. ruke, lice i glavu. Ispod te slike samo su se nizali brojne poruke podrške za hrabrog oca koji se trudio da spasi svoje mališane iza buktinje.

- Loše je iza tebe, moraš da nađeš snage i hrabrosti da nastaviš ovaj zemaljski život. Oni te gledaju i prave ti put da nastaviš da živiš bez njih - piše u jednom od brojnih komentara.

Bonus video:

01:18

ČESTO SE DEPRESIJA MASKIRA U TELESNE SIMPTOME Dr Đorđević: Nemate snage da ustanete, a sve vreme se osećate krivim! URADITE OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track