TELO OCA JOŠ NIKO NIJE PREUZEO? Danas sahrana Martine i ubijenih mališana, porodici predali tela - SAHRANIĆE IH SA MAJKOM
Foto: Zorana Jevtić, Kurir

TELO OCA JOŠ NIKO NIJE PREUZEO? Danas sahrana Martine i ubijenih mališana, porodici predali tela - SAHRANIĆE IH SA MAJKOM

Crna Hronika -

Telo Martine P. S. (23) koja je zajedno sa suprugom Lavom, kako se sumnja, ubila svoje sinove, preuzela je njena porodica. Njena porodica preuzela je i tela dečaka i oni će biti sahranjeni sa majkom.

Sahrana će biti danas, u 14 časova na groblju u Bačkom Petrovcu.

Za sada, nije poznato ko će preuzeti telo Lava P. S. (25).

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

Skočili sa solitera

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2 u Novom Sadu.

1 / 13 Foto: Privatna arhiva

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, najverovatnije ubio sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu.

Motivi zagrobnog života

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:29

MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA I UBILA ĆERKU (3) ŽELI OPET DA RODI! Bivša zatvorenica za Kurir TV: SADA JE ZAŠTIĆENA U ZATVORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja