UBICA BIVŠEM VLASNIKU KAFIĆA UKRAO KOLA, PA IH PREPRODAO: Oglasio se MUP povodom zločina u Rumi, isplivali novi detalji
Foto: Društvene mreže

stravično

UBICA BIVŠEM VLASNIKU KAFIĆA UKRAO KOLA, PA IH PREPRODAO: Oglasio se MUP povodom zločina u Rumi, isplivali novi detalji

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su V. S. (49), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo Zorana Obradovića (68) bivšeg vlasnika kafića u Rumi.

- Kako se sumnja, on je u noći između 3. i 4. marta, lišio života šezdesetsedmogodišnjeg muškarca, u njegovoj kući u Rumi. Takođe se sumnja, da je nakon toga, uzeo njegov automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremskih Karlovaca, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje - navodi se u saopštenju.

ubijeni zoran obradović iz rume
ubijeni zoran obradović iz rumefoto: Drustvene Mreže

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Kako smo ranije preneli, sin ubijenog Zorana Obradovića 5. marta obratio se policiji nakon što je pronašao telo oca u njegovoj kući na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i pas rase "doberman". U sobi su se videli tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika. Takođe je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil koji je koristio njegov otac.

ovde je ubijen zoran obradović
ovde je ubijen zoran obradovićfoto: Kurir

- U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a na rukama su bile uočljive povrede i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije naneo pas. Takođe, pronađena je i bejzbol palica s tragovima crvene boje nalik na krv. Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a uzrok smrti je davljenje - rekao je ranije Kurirov izvor.

Kako su nam komšije juče rekle, Zoran je poslednji put viđen u subotu gde je bio veoma ljut jer mu je neko navodno ukrao besni autoobil.

zoran obradović brutalno ubijen u svojoj kući
zoran obradović brutalno ubijen u svojoj kućifoto: Društvene mreže

- Komšija ga je video kako se nervozno šeta na parkingu u blizini bišeg kafića, a nedaleko od svoje porodične kuće gde je psovao i zapitkivao komšije da li su mu videli besni auto - naveli su juče oni i dodali da je Zoran bio pomalo brgav i da su svi gledali da ne ulaze u sukob s njim.

Bonus video:

01:46

KURIR SAZNAJE, OVO JE DUŠAN, SVIREPO UBIJEN U KAFANI U MLADENOVCU Detalji kobne tuče: Pošao do muzike a onda krenulo dobacivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja