SAHRANJEN LAV P. S. KOJI JE SA ŽENOM UBIO SINOVE PA SEBE! Na groblju se pojavio samo jedan čovek, otkrio GDE MU JE PORODICA (FOTO)
Foto: Kurir/T.V.

SAHRANJEN LAV P. S. KOJI JE SA ŽENOM UBIO SINOVE PA SEBE! Na groblju se pojavio samo jedan čovek, otkrio GDE MU JE PORODICA (FOTO)

Crna Hronika -

Otac ubica i samoubica, Lav P. S. (25) danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, posle više od nedelju dana od počinjenih zločina.

Njegovo telo danima niko nije preuzeo, sve dok Lavova porodica nije kontaktirala sa jednim pogrebnim preduzećem u Beogradu koje je juče preuzelo telo sa Insitita za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Lav P. S., Sahrana
foto: Kurir/T.V.

Na Novom groblju zatekli smo samo porodičnog prijatelja Lavove porodice, niko od bližnjih se nije pojavio, a kako kaže ovaj čovek, porodica Lava P. S. nije u stanju da prisustvuje.

- Tuguju, ne mogu da stoje na nogama, samo sam ja došao. Oni ljudi su imali dvoje dece, Lava i njegovu sestru, i sad su njega izgubili. Šta da se radi, velika greota - kaže porodični prijatelj, a o tome zna li nešto o tome kako je došlo do tragedije, nije želeo da komentariše.

Lav P. S., Sahrana
foto: Kurir/T.V.

Kako nam je ispričao, Lavovi roditelji nisu u stanju da prisustvuju, jer nisu bili u stanju da se pojave.

- Teško im je bilo da se pojave, na lekovima su, u katastrofalnom stanju - kažu iz pogrebnog.

1 / 8 Foto: Kurir/T.V.

Lav je sahranjen bez prisustva sveštenog lica i krsta, s obzirom na to da je počinio samoubistvo, njegovo telo počiva u drvenom sanduku, a osim grobara i jedinog porodičnog prijatelja, nije bilo nikoga.

Lav P. S., Sahrana
foto: Kurir/T.V.

Da podsetimo, kobnog 1. marta Novosađani su ostali zatečeni nizom tragedija, kada je oko 23 časa žitelje naselja Liman 2 zaprepastila vest o samoubistvo dvoje mladih. Naime, Lav i njegova supruga Martina P. S. skočili su sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke, a neposredno pre počinjenih samoubistava, na adresi gde su stanovali, ubili su dvoje svoje dece, mališane od godinu dana i tri godine.

00:23

Sahrana Lava P. S. na Novom groblju

Novosadska policija tela dečaka pronašla je u dnevnom boravku prekrivene belim čaršavom, a prvi toksikološki rezultati obdukcije pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti, iz tog razloga veruje se da su Martina i Lav decu otrovali, pre nego što su počinili samoubistvo na drugoj lokaciji.

Istraga o ovim nezapamćenim zločinima traje, na osnovu čega će mnoga pitanja konačno dobiti svoje odgovore, iako ono što su istražitelji pronašli na mestu njihovog stanovanja, budi jezu, s obzirom na to da su pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, kao i simboli odvajanja od kolektiva, na osnovu čega se može zaključiti da ima indicija da je reč o pripadništvu neke vrlo opasne sekte.

Inače, majka je u sredu ove nedelje sahranjena na evangelističkom groblju u Bačkom Petrovcu sa svojim mališanima u dva odvojena mala bela kovčega, dok njeno telo počiva u drvenom sanduku. Martina je inače zajedno sa decom sahranjena u istom grobnom mestu i to pod devojačkim prezimenom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track