OGLASILA SE POLICIJA U KRAGUJEVCU Evo šta se tačno dogodilo u centru grada
Foto: Kurir/D.Đ.

OGLASILA SE POLICIJA U KRAGUJEVCU Evo šta se tačno dogodilo u centru grada

Crna Hronika -

Povodom događaja u centru grada, oglasila se i Policijska uprava Kragujevac.

- Policijska uprava u Kragujevcu ističe da su netačni navodi da je danas u popodnevnim časovima u centru Kragujevca najpre došlo do pucnjave, potom do „filmske potere“ za licem koje kod sebe ima pištolj i drogu, što je navodno izazvalo paniku i uznemirenje građana - stoji u saopštenju.

U saopštenju se dalje navodi da je "policija danas reagovala na poziv građana da se u jednom naselju u Kragujevcu nalaze dva lica koja kod sebe imaju pištolj. Na prijavljenoj lokaciji policijske patrole nisu zatekle ova lica, ali su ih u centru grada, u Ulici kralja Petra Prvog na osnovu saznanja, identifikovali i kod jednog mladića (20) pronašli repliku pištolja. On je zadržan u službenim prostorijama i po skraćenom postupku biće priveden sudiji za prekršaje".

Iz Policijske uprave u Kragujevcu dalje kažu da je "nevezano za prethodno prijavljeni događaj istovremeno, dok je policija tragala za ovom dvojicom mladića u centru grada, uočen muškarac (24) koji je, ugledavši policijske patrole, odbacio od sebe kesice u kojima se nalazila određena količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i manja količina bele praškaste materija za koju se sumnja da je amfetamin". Policija je i ovog mladića uhapsila i privela u policijske prostorije i nastavlja dalji rad na ovom slučaju, uz konsultaciju sa nadležnim tužilaštvom.

"Policijska uprava u Kragujevcu apeluje da se ne šire neistine i dezinformacije koje uznemiravaju javnost i nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana", navodi se na kraju saopštenja kragujevačke policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja