ŠUNJAO SE NOĆU PO ULICI, 2 PUTA SAM GA VIDEO Osumnjičeni za ubistvo bušilicom u Novom Sadu bio u paranoji? Komšije o ŠOK detaljima
Foto: Nemanja Nikolić

horor u Novom sadu

ŠUNJAO SE NOĆU PO ULICI, 2 PUTA SAM GA VIDEO Osumnjičeni za ubistvo bušilicom u Novom Sadu bio u paranoji? Komšije o ŠOK detaljima

Crna Hronika -

Motiv ubistva i pokušaja samoubistva u Novom Sadu još uvek je misterija, a pored toga što je život ubijene Gordane T. i osumnjičenog Nikole T,, komšijama delovao idilično, čudno ponašanje Nikole T. primetili su ipak neki od njihovih poznanika.

Prema rečima komšija iz naselja u kojem se nalazi porodična kuća gde se desilo brutalno ubistvo Gordane T. kojoj je suprug naneo smrtonosne povredne glave električnom bušilicom, njih dvoje se nikada nisu svađali i živom im je bio ispunjen radošću, ali da je Nikola u poslednje vreme bio vidno paranoičan.

Novi Sad, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

- Viđao sam ga u poslednjih mesec dana dva puta u gluvo doba noći da se šunja kod njiva - kaže jedan komšija iz naselja za Kurir i dodaje:

- Nisam prvo mislio da je to nešto čudno, mislio sam hoće čovek da prošeta, zapali cigaretu, nešto... Ali sad kad se ovo desilo, to je možda bila neka paranoja, kao da je nešto ili nekoga čekao, vrebao.

Kako nam je ispričao, on je kad je Nikolu video drugi put, pitao šta radi, ali se Nikola samo odšetao, napravio se praktično da ga nije čuo, i najverovatnije ušao u kuću.

- Ne verujemo da je imao problema sa alkoholom. Imali smo proslave ovako za prijatelje i rodbinu i tu se malo popije, ali ništa više od toga. Razlog je mnogo dublji sigurno, ako ga uopšte ima - rekle su komšije ranije.

Novi Sad, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

Telo Gordane T, da podsetimo, zatekla je njihova starija ćerka (27) koju je Nikola pozvao i rekao joj da je počinio ovaj stravičan zločin i da ide da se ubije, a prema navodima nekih medija ćerka je tada vikala "Nije taj hteo da se ubije" što implicira da se i u porodici osetilo Nikolino čudno ponašanje.

Nikola T. je, inače, okovan lancima i betonskim pločama posle sat vremena pregovora sa policijom skočio sa Temerinskog mosta, ali je brzom reakcion spasilaca odmah prevezen u bolnicu bez ikakvih povreda gde mu je konstatovana hipotermija.

Zbog njegovog stanja on nije odmah saslušan, a kako saznaje Kurir, on će u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu biti ispitan sutra.

Bonus video:

00:37

Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvo u Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track