"LAV JE SAM OTROVAO DECU, PA REKAO MARTINI..." Martinini roditelji nemaju mira! Evo zašto je sahranjena pod devojčkim prezimenom
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

"LAV JE SAM OTROVAO DECU, PA REKAO MARTINI..." Martinini roditelji nemaju mira! Evo zašto je sahranjena pod devojčkim prezimenom

Crna Hronika -

Martina P. S. (23) sahranjena je u Bačkom Petrovcu i to pod devojačkim prezimenom, sa decom, ali bez supruga Lava.

Lav P. S. (25) i njegova supruga Martina su 1. marta skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2 u Novom Sadu, a pre toga su prema prvim rezultatima istrage ubili svoju decu, Arosa i Ehosa, dečake stare tri i jednu godinu.

Deca su otrovana u stanu u naselju Petrovaradin u iznajmljenom stanu u kojem su živeli sa roditeljima, najverovatnije otrovom za korov. Iako još nisu gotovi rezultati obdukcije, policijska istraga je pokazala da je bračni par bio u sekti i da su ostavili satanističke znakove kada su rešili da okončaju svoj život, a prethodno su ubili svoju decu.

Izvor blizak Martininoj porodici otkriva da je sahranjena pod devojačkim prezimenom jer nikada nisu prihvatili njen izbor partnera, tako da godinama sa njom nisu bili u kontaktu. Međutim, njeni otac i majka su ćerku sahranili kao da je uvek bila uz njih, a pored nje i dvojicu njenih sinova.

Bački Petrovac, Martina P.
foto: Nenad Kostić

Od sahrane Martinin roditelji tragaju za istinom, zašto je njihova ćerka koju su prvu dobili od troje dece i pružili joj mnogo ljubavi i pažnje završila na tako užasan način svoj mladi život. Ne prihvataju da je svojevoljno ubila, odnosno otrovala decu i ubeđeni su da je to sve Lavova zasluga. Nazivaju ga monstrumom koji im je dete odveo u mrak i beznađe.

- Martinina majka je van sebe, a otac je teši i drži se hrabro, ali i sam ne zna šta će od tuge i sramote, što su obeleženi tragedijom sopstvenog deteta. Oni smatraju da je Lav kriv za sve i da je u stvari on otrovao njihove sinove, a onda Martinu ubedio da treba da se ubije i da tamo negde budu zajedno sa decom - otkrila je rođaka Martinine porodice.

Lav je sahranjen na Novom groblju u Beogradu pod prezimenom P. Dok su grobari spuštali njegov sanduk u raku bio je prisutan samo Lavov deda koji nije krio razočaranje zbog života unuka po satanističkim pravilima daleko od porodice koja ga nije podržavala i držala se daleko od njega.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

06:35

LAV I MARTINA SU BILI U OVOJ SEKTI! Pastuović tvrdi: Predsedava GOSPODAR PAKLA, a SATANIZAM se krije iza popularne filozofije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja