"NEĆU PRISTATI NA PREDAJU! ZATO IM ŠALJEM OVU PORUKU": Pogledajte kako je Milan Šuša pred smrt lumpovao u kafani i čašćavao muziku
Foto: Printscreen/TikTok

"NEĆU PRISTATI NA PREDAJU! ZATO IM ŠALJEM OVU PORUKU": Pogledajte kako je Milan Šuša pred smrt lumpovao u kafani i čašćavao muziku

Crna Hronika -

Milan Šuša (39) koji je izrešetan 17. februara na raskrsnici Kumanovske ulice i Ulice Đoke Kovačevića u Zemunu, ispred svoje kuće, ne znajući šta mu se sprema, neposredno pred ubistvo slavio je život u kafani i čašćavao muzičara.

Naime, kako se može videti na video-zapisu, on se tokom jedne proslave neposredno pred smrt, latio mikrofona i otpevao pesmu od Nedeljka Bajića "Oficir sa ružom" kojom je poslao jasnu poruku svojim neprijateljima, koje je očigledno imao.

- Neću pristati na predaju, za ponos oružje nemaju, zato im šaljem ovu poruku. Mogu da mi ukradu i ovo malo para, mogu da mi uzmu ovo srce iz nedara, da me drže na hlebu i vodi i bez sna, ali ne mogu da mi uzmu tvoje ime s usana - pevao je Šuša.

Takođe, kada je pevač krenuo da peva pesmu "Moj brat je daleko", ubijeni Zemunac je odlučio da izvadi novčanik i počasti kako konobara, tako i muzičara.

Da podsetimo, u Šušu je ispaljeno najmanje devet metaka, a njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

Milan Šuša sahranjen je 21. februara na groblju u Starim Banovcima uz violinu i gitaru i temu iz filma "Kum".

Kurir.rs/Republika

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:16

Milan Šuša (39) ubijen je danas u sačekuši oko 10 sati u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track