2 NESREĆE NA NOVOSADSKOM KANALU: Prvo Nikola okovan lancima skočio, a onda izvučeno Markovo telo... "ŠTA NAS JE OVO SPOPALO?"
Kanal DTD, Foto: Nemanja Nikolić

jezivo

2 NESREĆE NA NOVOSADSKOM KANALU: Prvo Nikola okovan lancima skočio, a onda izvučeno Markovo telo... "ŠTA NAS JE OVO SPOPALO?"

Crna Hronika -

Proteklih dana Novosađane su potresle velike tragedije, a dve imaju jezivu sličnost. Poslednja u nizu je smrt Marka Majstorovića (30) čije je telo u sredu izvučeno iz kanala Dunav-Tisa-Dunav posle desetodnevne potrage, a u isti kanal je dva dana ranije Nikola T. (54) skočio nakon što je, kako se sumnja, bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (52).

Novi Sad, ubistvo, Temerinski most
foto: Nemanja Nikolić

- Na istom mestu na kom je Nikola T. okovan lancima i ciglama pokušao da izvrši samoubistvo, juče je pronađeno telo Marka Majstorovića, u kanalu DTD, kod novosadskog naselja Klisa - kaže izvor.

Podsetimo, Marko Majstorović nestao je 3. marta i porodica i prijatelji su od tada tragali za njim. Nažalost, njegovo telo je u sredu izvučeno iz kanala, gde je prethodno nađena njegova čizma, ali i izbušen čamac.

- Na obali je pronađena čizma, kao i čamac koji je bio rasečen, a uzrok smrti pokazaće obdukcija - kaže naš izvor i dodaje:

- Tuga i neverica. Šok za sve koji su ga poznavali i voleli. Nikome nije jasno šta se dogodilo, tu tajnu odneo je u grob.

Marko Majstorović
foto: Privatna Arhiva

Pecaroši koji često love ribu na kanalu Dunav-Tisa-Dunav u naselju Klisa kažu da su ih ove dve nesreće potresle.

- Prvo je u ponedeljak skočio onaj muškarac, a onda u sredu izvučeno telo mladića. Svi se pitamo šta nas je ovo spopalo. Ovo je inače mirno mesto, gde se pecaroši opuštaju. Žao mi je i zbog jedne i zbog druge sudbine, inače čuo sam da su obojica bili strastveni pšecaroši - kaže naš sagovornik.

(Kurir.rs - T. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track