BEŽAO OD POLICIJE, PA UHAPŠEN: Filmska potera u centru Novog Pazara! Jurio BMW-om, pa počeo da trči EVO ZAŠTO NIJE STAO (VIDEO)
Foto: Printscreen

BEŽAO OD POLICIJE, PA UHAPŠEN: Filmska potera u centru Novog Pazara! Jurio BMW-om, pa počeo da trči EVO ZAŠTO NIJE STAO (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar lišili su slobode E.Ć. (40) iz tog grada, nakon što je pokušao da pobegne patroli policije, saznaje indeksonline.rs

Policija je pokušala da zaustavi vozilo marke “BMW” kojim je upravljao osumnjičeni u Ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara. Tom prilikom, ne obaziruci se na znak policijskog službenika da stane, osumnjičeni E.Ć. je dodao gas i pobegao u pravcu Dečijeg dispanzera.

00:14

Novi Pazar, uhapšeno lice koje je bežalo policiji u centru grada

U poteru se brzo uključilo više policijskih vozila.

Osumnjičeni je vozilo kojim je bežao ostavio u Ulici Stane Bačanin i nastavio da beži trčećim korakom. Nedugo zatim, Interventna jedinica policije ga je lišila slobode.

Prema rečima izvora iz istrage, E.Ć. je višetruki povratnik i nedavno je izašao na slobodu nakon služenja kazne zbog više krivičnih dela, među kojima i trgovina narkoticima.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru, i protiv E.Ć. će biti podnete pdgovarajuće prijave.

Kurir.rs/Indeksonline

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track