"NISMO VIDELI DIM I ZNALI SMO... OBOJE SU SKONČALI U ISTOM DANU": Komšije brata i sestre koji su preminuli kod Milanovca potresene
Foto: RINA

novi detalji tragedije

"NISMO VIDELI DIM I ZNALI SMO... OBOJE SU SKONČALI U ISTOM DANU": Komšije brata i sestre koji su preminuli kod Milanovca potresene

Crna Hronika -

Komšije brata (80) i sestre (87) čija su tela sinoć poronađena u kući u selu Sinoševac nadomak Takova kod Gornjeg Milanovca kažu da su jako potreseni zbog njihove smrti.

Njihova tela u kući pronašao je blizak rođak, nakon dojave komšija da ih nije video u dvorištu, a da se na telefon nisu javljali. Komšije kažu da su brat i sestra živeli mirno i povučeno, a posećivao ih je sin pokojnika.

Gornji Milanovac
foto: RINA

- Oboje su bili dobri ljudi, viđali smo ih svakodnevno u dvorištu. Brinuli su jedno o drugom, a komšija je pre nekoliko dana izašao iz bolnice i oporavljao se kod kuće. U četvrtak mi je najpre bilo sumnjivo što iz dimnjaka njihove kuće nismo videli dim, nikog ni u dvorištu tog dana nismo uočili. Drugi komšija ih je zvao telefonom, ali kaže da se niko nije javljao. Znali smo da su stari i krhkog zdravlja, ali niko nije slutio da će oboje okončati u istom danu – kaže komšija.

Prema informacijama iz Policijske uprave u Čačku, brat i sestra su preminuli prirodnom smrću. Nakon što su o ovom događaju iz Hitne pomoći obavestili milanovačku policiju, u kući pokojnika nisu uočeni tragovi premetačine, a na telima nije bilo tragova nasilne smrti.

Gornji Milanovac
foto: RINA

- Nešto pre 20 časova prijavljeno je da su u selu Sinoševac, opština Gornji Milanovac, pronađena dva tela. Reč je o dve starije osobe. Na licu mesta nisu zatečeni tragovi sumnjive smrti, tačnije oboje su preminuli prirodnom smrću – potvrđeno je za Kurir u PU Čačak.

O ovom događaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Čačku koje u ovom slučaju neće pokretati istragu budući da izveštaji Hitne pomoći i policije svedoče o prirodnoj smrti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track