VOZIO "BMV" BEZ DOZVOLE, A SINOĆ MU POLICIJA ODUZELA I AUTOMOBIL Drama u Bačkoj Topoli: Policiji dao na uvid falsifikoanu ispravu
Foto: Shutterstock

VOZIO "BMV" BEZ DOZVOLE, A SINOĆ MU POLICIJA ODUZELA I AUTOMOBIL Drama u Bačkoj Topoli: Policiji dao na uvid falsifikoanu ispravu

Crna Hronika -

BAČKA TOPOLA - Sinoć su pipadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Topoli zaustavili dvadesetjednogodišnjeg vozača, koji je vozio automobil marke ,,BMV“, bez vozačke dozvole, koja mu je prethodno oduzeta, a sada mu je oduzet i automobil.

Saobraćajna policija utvrdila je, da je ovog vozača, u poslednje dve godine, prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio, zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, automobil oduzet.

Dvadesetjednogodišnji vozač je i prilikom kontrole, saobraćajnoj policiji na uvid dao stranu vozačku dozvolu, za koju se sumnja da je falsifikovana, tako da će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, protiv njega biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, za krivično delo falsifikovanje isprave.

Vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden u Prekršajni sud u Subotici.

Kurir.rs/Nadica Harminc

Bonus video:

01:45

VOZAČI OPREZ, SLEDI ODUZIMANJE DOZVOLE? Radi se na izmeni zakona - Staje se na put NASILNIČKOJ vožnji! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track