ODREĐEN PRITVOR MALOLETNIKU KOJI JE IZBO POLICAJCA: Evo šta mu se stavlja na teret! Oglasio se Viši sud u Novom Pazaru
Foto: Nenad Kostić, screenshot

kurir saznaje

ODREĐEN PRITVOR MALOLETNIKU KOJI JE IZBO POLICAJCA: Evo šta mu se stavlja na teret! Oglasio se Viši sud u Novom Pazaru

Crna Hronika -

Maloletniku (15) koji se sumnjiči da je izbo policijskog službenika N.R. (26) danas je određen pritvor, saznaje Kurir.

- Pred Višim sudom u Novom Pazaru vodi se postupak prema maloletnom izvršiocu krivičnog dela i to ubistvo u pokušaju i prema istom licu je određen pritvor - navode iz Višeg suda u ovom gradu za Kurir i dodaju:

- Maloletni izvršilac je osumnjičen da je u ugostiteljskom objektu nožem naneo teške telesne povrede oštećenom, opasne po život. Motiv još nije utvrđen obzirom da pripremni postupak u toku.

Osumnjičeni je, da podsetimo, policijskom službeniku zadao tri ubodne rane nožem.

- Zadao mu je po jednu ranu u obe noge i jednu ranu u testis. N. R. su konstatovane teške povrede, a povreda testisa je posebno teška. Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan - rekao je ranije naš izvor i dodao da je žrtva posle operacije u stabilnom stanju.

Prema rečima prijatelja ranjenog N. R., on ne poznaje svog napadača i nikada se ranije nisu sreli. Dodatnu kompleksnost ovom slučaju, kako piše lokalni portal Sandžak danas, dodaje činjenica da je napadač, dete iz porodice s dugom istorijom rada u policiji.

- Otac mu je policajac u penziji, dok majka i dalje aktivno služi u istoj instituciji. Maloletnik je već poznat po problematičnom ponašanju, što situaciju čini još težom za sve uključene strane - navode lokalni mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track