RIJALITI ZVEZDA I MASOVNI UBICA BILI BLISKI, NOSILI ČAK I ISTE MAJICE: Blažić pobesneo kada mu je stigla poruka ŠTA ĆEŠ BEZ NJEGA?
Foto: Privatna arhiva

šokanta otkrića o okrivljenom

RIJALITI ZVEZDA I MASOVNI UBICA BILI BLISKI, NOSILI ČAK I ISTE MAJICE: Blažić pobesneo kada mu je stigla poruka ŠTA ĆEŠ BEZ NJEGA?

Crna Hronika -

Koliko su rijaliti zvezda Nikola Đorđević, bivši dečko pevačice Sanje Vučić i masovni ubica Uroš Blažić (21) iz Dubone kod Mladenovca, bili bliski pokazale su i bojne objave na društvenim mrežama koje je Đorđević uklonio nakon što je Blažić 4. maja prošle godine počinio nezapamćeni masakr.

ubica i rijaliti zvezda se isto i oblačili
ubica i rijaliti zvezda se isto i oblačilifoto: Privatna arhiva

Naime, kako smo već preneli Nikola Đorđević svedočio je u istrazi koja se vodila protiv Blažića. Nikola Đorđević je u prvom iskazu koji je dao 20. juna prošle godine u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koji se nalazi u optužnici koju je u utorak potvrdio Apelacioni sud u Beogradu, a u koju je Kurir imao uvid pričao o njihovom druženju, ali i o kobnom danu koji je potresao celu zemlju. Pa da podsetimo, Blažić se tereti da je 4. maja 2023. oko 22.20 sati krenuo u krvavi pir i iz očevog ilegalnog kalašnjikova pobio devet žrtava, a njih 12 teško ranio u selima Dubona i Malo Orašje.

Inače, Đorđević i Blažić su i uoči masakra bili u komunikaciji preko voc apa, kada je rijaliti učesnik obavestio prijatelje na voc ap grupi da je otišao u Beč. Tada je, kako saznajemo, jedna devojka počela da "provocira" Blažiža rečima: "Šta ćes sada kada ode tvoj sensei?", misleći na Đorđevića i aludirajući na to da je on Urošec učitelj.

- Blažića je poruka te devojke jako iznervirala, pa je ušao u žestoku raspravu sa njom. Sve to se dešavalo neposredno pre stravičnog zločina. Zbog čega je Uroš tako burno odreagovao na komentra te devojke nije poznato, a Đorđević ga je smirivao tokom te rasprave. Na kraju je Uroš, šest minuta pre nego što je zapucao, tačnije u 22.14 sati napisao Đorđeviću poruku: "Izgoreo sam, sedam u kola i idem da pravim masakr" - podseća naš izvor.

uroš blažić i nikola đorđević
uroš blažić i nikola đorđevićfoto: Instagram

Rijaliti zvezda je na početku saslušanja naveo "da je promenio svoj identitet, jer mu se više sviđa novo ime Viktor, dok je prezime ostavio." Pored detaljnog iskaza gde je objasnio kako se upoznao sa osumnjičenim ubicom, kakav odnos su imali i koliko često su se viđali, svedoče i brojne fotografije koje su se mogle videti na Nikolinom Instagram profilu pre zločina. Naime, nakon što je javnost saznala ko je osumnjičeni masovni ubica, Nikola je uklonio Uroša sa liste prijatelja na društvenim mrežama, a takođe je i obrisao i brojne fotografije koje je imao sa osumnjičenim.

brojne zajedničke fotogrfaije imaju ubica i rijaliti zvezda
brojne zajedničke fotogrfaije imaju ubica i rijaliti zvezdafoto: Printscreen/Društvene mreže

Okrivljeni Uroš i svedok Nikola na društvenim mrežama imaju i fotografije kako nasmejani poziraju u istim majicama. A među mnogobrojnim fotografijama prijatelji su pozirali u jednom restoranu dok su čekali hranu, ali i u prirodi dok se penju na drvo. Okrivljeni i rijaliti zvezda su imali i slike iz noćnog provoda dok sede u separeu. Ispred njih mogu se videti brojna alkoholna pića. Nakon zločina isplivao je i snimak na kome se može videti kako okrivljeni Uroš Blažić orgija sa Slovenkom Deniz Dejm koja je bila u rijalitiju zajedno sa Đorđevićem. Inače, Uroš Blažić je u svom iskazu u nadležnom tužilaštvu rekao "da su meštani u selima u kojima je počinio maskar 4. maja 2023. između ostalog bili ljubomorni na njega, jer se družio sa poznatim ličnostima."

pevačica sanja vučić i nikola đorđević u vreme ljubavi
pevačica sanja vučić i nikola đorđević u vreme ljubavifoto: Pritnscreen

Pa da podsetimo, Nikola Đorđević postao je poznat kao dečko pevačice Sanje Vučić, koja je teda bila u popularnoj grupi "Hurricane". Njihova veza potrajala je neke dve godine, planirali su zajednički život, ali se to promenilo kada je Đorđević ušao u rijaliti "Zadruga 4". Tada su kao raskid naveli prezasićenje u vezi, a ne njegov ulazak u zabavni šou. Mnogobrojne pripadnice lepšeg pola u tom rijalitiju pali su na njegov šarm i bili s njim, a neke od njih su Aleksandra Nikolić, Tara Simov i Viktorija Mitrović.

Bonus video:

00:47

KAKVU PRESUDU MOŽEMO OČEKIVATI ZA MASAKR U RIBNIKARU? Stručnjaci odgonetnuli pravna pitanja: Roditelji spremaju kolektivnu tužbu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track