NIKAD VIĐENO HAPŠENJE U BEOGRADU: Ovako su pali korumpirani komunalni milicioneri! VLASNIK RADNJE IM DAO 12.000 DA GA NE PRIJAVE
Foto: Shutterstock

kurir televizija

NIKAD VIĐENO HAPŠENJE U BEOGRADU: Ovako su pali korumpirani komunalni milicioneri! VLASNIK RADNJE IM DAO 12.000 DA GA NE PRIJAVE

Crna Hronika -

Dvojica pripadnika beogradske komunalne policije uhapšena su juče zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanja mita i zloupotrebe službenog položaja.

Novinar Kurira Nikola Vujović izneo je detaljnije informacije o ovom slučaju.

01:38

FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Ovo je prvi zvaničan slučaj u sektoru komunalne milicije! Novinar Kurira izneo detalje ovog hapšenja

- Nisam ni sanjao da ću ovo izgovoriti, ali policija je uhapsila milicionere, Naime, pripadnici UKP-a odeljenja za suzbijanje korupcije uhapsila su dva pripadnika komunalne milicije zbog davanja i primanja mita. Pored njih dvojice, uhapšen je i vlasnik zanatske radnje. Zapravo se desilo to da su dva pripadnika milicije oprostila jedan prekršaj koji su zabeležili u radnji privedenog vlasnika. Oni su to prećutali, a za to su tražili 12.000 dinara, koje im je on dao - započeo je Vujović, pa nastavio:

- Pripadnici UKP su saznali za ovaj slučaj i uhapsili tri osobe pod krivičnim delom primanje i davanje mita. Od osnivanja komunalne policije, kasnije milicije, ovo je prvi zvaničan slučaj u tom sektoru. Određeno im je zaržavanje od 48 časova i u tom roku će biti izvedeni pred tužioca koji je i sam napisao nalog za privođenje.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

PREKRŠAJNI NALOZI: Komunalni milicajac objasnio zašto vraćaju građane sa granica zbog neplaćenih kazni za parking

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track