ZA NIKOLOM BUHOM IZ SURČINA RASPISANA POTRAGA: Sumnja se da je posekao muškarca koji je sav krvav sam ušetao u policijsku stanicu
Foto: Privatna Arhiva

Muškarac s povredama na vratu došao u stanicu u Surčinu

ZA NIKOLOM BUHOM IZ SURČINA RASPISANA POTRAGA: Sumnja se da je posekao muškarca koji je sav krvav sam ušetao u policijsku stanicu

Crna Hronika -

Policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom (31) iz Surčina koji se sumnjiči da je, početkom marta, pretukao i posekao po vratu muškrca B.D. (35).

Povređeni je 9. marta ove godine sam došao u policiju u Surčinu. Nezvanično, on je rekao da ga je napao muškarac koga je "prvi put video i da ne može da ga opiše".

- Oštećeni je dodao da je nakon obračuna napadač seo u automobil i pobegao. Policija je odmah raspisala potragu za Buhom koja je još na snazi - kaže sagovornik blizak istrazi.

Ko je čovek za kojim se traga?

Nikola Buha je sin starijeg brata, prvog svedoka-saradnika u Srbiji, Ljubiše Buhe Čumeta. Čumetov bratanac je privođen 2017. godine jer je kod njega pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Njemu je policija tada tokom rutinske kontrole pronašla pištolj za koji nema dozvolu i tada je priznao krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora. Priznao je da je pištolj imao obrisan serijski broj. Nikola je odležao kaznu.

On je uhapšen početkom 2020. godine pod sumnjom da je sa bratom od strica - Čumetovim sinom, otimao novac od Surčinca A. S. (46). Za to krivično delo osuđen je samo Čumetov sin.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:26

UŽAS U ZEMUNU: Muškarac ubio ženu pa sebe posekao po vratu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track