SVI OŽENJENI, DELILI PORODIČNE SLIKE NA FB, A SUMNJIČE SE ZA NAJGNUSNIJE ZVERSTVO: Cimeri žrtve iz Padinjaka znali su se od ranije
Foto: Privatna Arhiva

isplivala istina

SVI OŽENJENI, DELILI PORODIČNE SLIKE NA FB, A SUMNJIČE SE ZA NAJGNUSNIJE ZVERSTVO: Cimeri žrtve iz Padinjaka znali su se od ranije

Crna Hronika -

Srećko Stefanović (20), Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22), trojica osumnjičenih za brutalno iživljavanje nad penzionerom Stanimirom Brajkovićem (74) sa kojim su delili ćeliju u KPZ Padinska skela, kako nezvanično saznajemo, dolaze iz istog grada.

Osumnjičeni Saša Stanković i Srećko Stefanović
Osumnjičeni Saša Stanković i Srećko Stefanovićfoto: Facebook

Naime, trojica osumnjičenih za jezivi zločin su iz beogradske opštine Lazarevac, a dvojica od njih osuđeni su na kazne zatvora zbog saobraćajnih prekršaja, dok je treći imao i prekršaj zbog lične karte koju nije imao prilikom legitimacije.

Prema našim saznanjima, oni su oženjeni, Dalibor je u braku već pet godina, Saša godinu dana manje od njega, dok je Srećko redovno delio fotografije sa detetom. Na osnovu toga, pomislili bismo da je reč o porodičnim ljudima, međutim, istina je očigledno sasvim drugačija, s obzirom na to za kakvo se krivično delo oni sada terete.

- Na profilima su delii slike sa suprugama i decom. Predstavljali su se kao obični porodični ljudi, posvećeni svojim ženama i deci. Iza te maske skrivali su se pravi monstrumi - kaže naš izvor,

Stanimir Brajković, Padinska Skela
foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock

Pa da podsetimo, u sobi u kojoj su boravili zajedno sa pokojnim Stanimirom, stravično su mučili čoveka i to zbog toga što mu je nestalo novca kojim je u zatvorskoj kantini kupovao namirnice za osumnjičene.

Brajković je 3. februara bio na pregledu, ali najverovatnije zbog straha nije prijavio zlostavljanje koje trpi, već je prema nezvaničnim informacijama izjavio da je sam pao, nakon čega je i preminuo. Njegovi sinovi na početku su sumnjali da je njihov otac preminuo prirodnom smrću, da bi tek na sahrani saznali šta se zapravo krije iza ovoga.

Osumnjičeni Dalibor Petrović
Osumnjičeni Dalibor Petrovićfoto: Privatna arhiva

- Sutradan mu se zdravsteno stanje znatno pogoršalo, pa je usled zadobijenih povreda, gubitka veće količine krvi i poremećaja disanja i cirkulacije zbog obostranih preloma rebara i grudne kosti i nastupelih komplikacija S.B. preminuo - potvrđeno je iz tužilaštva.

Kako smo i ranije pisali, Stefanoviću i Stankoviću prete zatvorske kazne do 20 godina, dok najstarijem od njih preti i doživotna robija zbog počinjenin dela.

Bonus video:

05:13

ĆORA NAS JE PRSKAO KRVLJU DA NAM PRENESE SIDU! Bivši čuvar u CZ šokirao pričama iz zatvora: Grupno su sekli vene U POKUŠAJU BEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja