PIROĆANAC OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA SVOG DETETA (3): Dao sinu da popije sonu kiselinu, pa pokušao da se ubije
Foto: Kurir.rs/M.S.

PIROĆANAC OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA SVOG DETETA (3): Dao sinu da popije sonu kiselinu, pa pokušao da se ubije

Crna Hronika -

Piroćanac (29) koji se sumnjiči da je pokušao sonom kiselinom da otruje svoje dete(3) pa sebe 4. jula prošle godine u Pirotu, naći će se na optuženičkoj klupi jer je protiv njega podignuta optužnica za pokušaj ubistva svog mališana, saznaje Kurir u Višem sudu u Pirotu.

- Optužnica je stupila na pravnu snagu. On je optužen za krivično delo ubistvo u pokušaju. Svedoci nisu saslušavani jer se nije došlo do toga. Zakazano je pripremno ročište koje je zatvoreno za javnost. Ulazak u sudnicu u ovom sudskom procesu je planirano u drugoj polovini aprila - rečeno je Kuriru u ovom sudu.

Ovaj slučaj je zapanjio Srbiju jer se tako nešto, pogotovu na jugu Srbije, nikada nije dogodilo. Nakon prijema u opštu bolnicu u Pirotu, dete i otac su prebačeni u Univerzitetski klinički centar Niš gde su lekari i sestre uspeli da spasu obojicu.

Imali su teške opekotine po licu i usnama, ali i povrede jednjaka i želuca, pa su i otac i sin sanitetom transportovani u niški Klinički centar. Muškarac je bio u teškom stanju, potvrdili su tada u pirotskoj policiji.

Kako je tada pisao Kurir prema nezvaničnim izvorima, otca je navodno prvo dao sinu kiselinu, pa je potom i on popio. Sve se desilo zbog toga što se navodno posvađao sa ženom i zbog poremećenih odnosa u porodici. Njemu je pritom bio oštećen i želudac dok je dete pretrpelo opekotine u ustima i licu.

Bonus video:

00:32

Pokušaj ubistva u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track