SREĆKOV BRAT TRAŽI DOŽIVOTNU ROBIJU ZA NJEGA I EKIPU IZ PADINJAKA! Lazarevčani OTKRIVAJU SVE o momku osumnjičenom za zločin
Foto: Kurir, Privatna arhiva

kurir u lazarevcu

SREĆKOV BRAT TRAŽI DOŽIVOTNU ROBIJU ZA NJEGA I EKIPU IZ PADINJAKA! Lazarevčani OTKRIVAJU SVE o momku osumnjičenom za zločin

Crna Hronika -

Prijatelji sa kojima je odrastao Srećko Stefanović (20), jedan od osumnjičenih za jezivo silovanje i prebijanje do smrti penzionera Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru Padinska Skela, kažu za njega da je bio dobar momak, koji se uhvatio lošeg društva, misleći na Sašu Stankovića (20) i Dalibora Petrovića (22), ostalu dvojicu osumnjičenih za isto krivično delo u Padinskoj skeli.

Srećko Stefanović
foto: Facebook

- Srećko je odrastao bez oca i majke, on je dete sa ulice, ali bio je dobar momak, samo se uhvatio lošeg društva. Ovde niko nema lepu reč da kaže za tog Dalibora i Sašu. Pre neki dan sam tek čuo šta su uradili i iskreno nisam mogao da verujem, pogotovo što smo Srećko i ja zajedno odrasli - rekao je bliski prijatelj jednog od osumnjičenih i dodao:

- Sreo sam Srećkovog brata kada se sve saznalo, odmah sam ga pitao za brata, pošto smo ovde svi bili u šoku, on mi je samo rekao da je sve tačno, da su maltretirali starog čoveka, iživljavali se nad njim i da treba doživotno da robijaju zbog toga sva trojica.

Drugi prijatelj iz detinjstva Srećka Stefanovića kaže za prijatelja da uglavnom nije bio agresivan, osim što je voleo da slaže i popije, sve je zaprepastio ovim što je uradio u zatvoru.

- Uglavnom nije bio agresivan, ali sve je tu moguće, ko zna šta se dešavalo u ta četiri zida. Svakako nije bio cvećka, čim je bio i pre svega ovoga u zatvoru, ali da ovako nešto urade drugom čoveku, to ne mogu da razumem - rekao je naš sagovornik.

Prijatelji i poznanici kažu i da je Srećko prekršajno više puta kažnjavan zbog prekršaja u saobraćaju, najčešće zbog toga što je vozio bez vozačke dozvole.

- Vozio je i motor i automobil, dozvolu koliko znamo ni za jedno nije imao. Nije imao ni ličnu kartu, nije mu ni izdata bila i zbog toga su kažnjavali. Inače, u ovom kraju su gotovo svi nekada prekršajno kažnjavani gotovo svi su bar jednom u životu bili u zatvoru - kažu sagovornici Kurira.

Inače, Srećko je jedini koji se na saslušanju branio ćutanjem, dok su ostala dvojica iznosila svoje odbrane u kojima su se, kako saznajemo, međusobno optuživali.

Uhapšeni Srećko Stefanović na svojim društvenim mrežama redovno je delio objave jezivih natpisa i pretnji, fotografisao se ispred policijskog automobila i veličao brzu vožnju, zlatne "kajle" u stilu mafijaša iz devedesetih.

Srećko Stefanović
foto: Facebook

- 99 odsto sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1% - navodi se u jednoj Srećkovoj objavi, a uz ove reči ide snimak na kom se vidi mladić sa fantomkom na glavi kako iz gepeka auta vadi bejzbol palicu.

Srećko je pre nekoliko godina podelio i šokantne fotografije, na kojima se vidi kako nag leži u krevetu sa dvojicom muškaraca, držeći flašu pića u ruci, a kada smo njegove prijatelje pitali za to, samo su kratko rekli da je sve bila šala.

- Ova fotografija je stara nekoliko godina, ja poznajem i tu dvojicu koja su se slikala sa Srećkom, umeli su da se šale na taj način, a istina je da su voleli da popiju - objasnio je prijatelj.

Bonus video:

07:18

Ispovest čuvar iz KPZ Padinska skela ledi krv u žilama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja