"NEMOJ DA TE IZBODEM"! TRAŽIO DA MU DOSTAVE ROBU IZ BUTIKA, PA PRETIO: Predstavio se kao Ivan, uzeo stvari od 290.000 (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

UŽAS!

"NEMOJ DA TE IZBODEM"! TRAŽIO DA MU DOSTAVE ROBU IZ BUTIKA, PA PRETIO: Predstavio se kao Ivan, uzeo stvari od 290.000 (VIDEO)

Crna Hronika -

Vlasnici jednog butika u TC "Piramida" na Novom Beogradu prijavili su policiji krađu garderobe koju im je poručio mladić koji je kasnije uz pretnju nožem istu robu oteo od vlasnika ovog butika!

Kako saznaje Kurir, lopov je držeći nož u ruci, prilikom primopredaje, rekao vlasniku koji mu je doneo robu: "Nemoj da te izbodem".

TC Piramida, krađa
foto: Privatna arhiva

- Juče oko 13.00 časova u butik je svratilo nepoznato muško lice koje se predstavilo kao Ivan, izabrao je neku garderobu u vrednosti od 290.000 dinara i pitao j da li može da mu se dostavi ta garderoba u Hercegovačku ulicu - kaže izvor Kurira i objašnjava:

- Rekao je da će tamo platiti, i ostavio broj telefona na koji se kasnije nije javljao, a potom je promenio i dogovorenu lokaciju primopredaje garderobe i rekao da vlasnik, odnosno sin od vlasnice butika, dođe na parking iza bolnice "Sveti Sava".

Prema rečima načeg izvora madić koji se predstavio kao Ivan je čekao vlasnika na dogovorenom mestu, a onda mu pripretio.

- Vlasnik je otvorio gepek gde je bila garedorba, a on je izvadio nož i ubacio prazan novčanik u gepek i uzeo mu garederobu koja je bila raspoređena u tri crne kese, i obratio mu se rečima "Nemoj da te izbodem" - kaže naš izvor.

00:11

Krađa u TC Piramida

Na snimcima i fotografijama koje objavljuje Kurir vidi se da je lice na sebi imalo zelenu jaknu, naočare za vid, crne patike "balensijaga", starosti oko 30 godina i svetliju kosu i bradu.

Vlasnici apeluju na sve koji možda znaju o kome se radi da prijave u najbližu policijsku stanicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track