"TRAŽIM TE U SEĆANJU, MIRNO SPAVAJ KĆERI MOJA": Potresne reči oca ubijene Ivane na Zvezdari! Poznavala je ubicu, a on je u bekstvu
Foto: Facebook

TUGA

"TRAŽIM TE U SEĆANJU, MIRNO SPAVAJ KĆERI MOJA": Potresne reči oca ubijene Ivane na Zvezdari! Poznavala je ubicu, a on je u bekstvu

Crna Hronika -

Telo Ivane Krivokapić (26) pronađeno je krajem decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari gde je živela, a zatekla su je zabrinuta braća koja su otišla da provere da li je dobro jer im se nije javljala na telefon. Ubrzo je ustanovljeno da je Ivana ubijena, a njen ubica je identifikovan, ali ni 13 meseci kasnije on nije priveden pravdi!

Ivana Krivokapić
foto: Društvene mreže

Otac ubijene devojke, Slobodan Krivokapić, i ovog meseca podelio je sećanje na svoju mezimicu.

- Naiđe tako trenutak teži od kamena, nema tog konca kojim se može zakrpiti duša iskidana. Kad pogled zaboravi na reči, kad mi nešto nedostaje, lako naučim živeti bez toga, ali kad mi neko nedostaje, ne naučim nikad. Tražim te u sećanju. Mirno spavaj kćeri moja... - napisao je Slobodan uz njene dve fotografije.

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

- Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu - podseća izvor Kurira i dodaje:

- U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Jetmir Guide Gocaj, Jetmir Gocaj
foto: Facebook

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

- Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti - podseća naš izvor.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track