ISPITANO 7 SVEDOKA! Novi detalji ubistva u Smederevu UBICA CEO DAN PIO SA ŽRTVOM NA SLAVI, pa ga ISKASAPIO NOŽEM i izbacio napolje
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Facebook

kurir saznaje

ISPITANO 7 SVEDOKA! Novi detalji ubistva u Smederevu UBICA CEO DAN PIO SA ŽRTVOM NA SLAVI, pa ga ISKASAPIO NOŽEM i izbacio napolje

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Smederevu tokom dosadašnje istrage koju vodi povodom ubistva Igora Ivanovića (37) kog je, kako se sumnja, pre dva meseca nožem izbo Zoran J. (41) u svojoj kući u Smederevu, ispitalo je sedam svedoka, a urađene su i brojna veštačenja.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio 22. januara u kući osumnjičenog u Smederevu nakon što su se poznanici satima provodili na slavi zajedničkog prijatelja.

UBIJENI IGOR IVANOVIĆ
UBIJENI IGOR IVANOVIĆfoto: Printscreen/Facebook

- U prethodna dva meseca nadležni tužilac ispitao je sedam svedoka koji su znatno pomogli u istrazi, a očekuje se da će biti saslušani još neki svedoci. Takođe, za sada su urađena određena veštačenja, a izdat je i nalog da se osumnjičeni Zoran J. podvrgne psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je u trenutku zločina bio uračunljiv - navodi Kurirov dobro obavešten izvor i dodaje:

- Nakon što je osumnjičenom Zoranu J. istekao pritvor do 30 dana na predlog nadležnog tužilaštva Viši sud u Smederevu je taj pritvor produžio na isti vremenski period. Istraga se i dalje nastavlja.

Inače, kako smo ranije pisali, osumnjičneom se stavlja na teret da je tog 22. januara u ranim jutarnjim časovima lišio života žrtvu sa kojim je neposredno pre toga bio kod zajedničkog prijatelja.

kuća u kojoj je igor zverski ubijen. ubica ga nakon zločina izbacio napolje
kuća u kojoj je igor zverski ubijen. ubica ga nakon zločina izbacio napoljefoto: Nenad Kostić

- Navodno, osumnjičeni i žrtva tokom cele noći bili su zajedno. Prvobitno su bili u jednom ugostiteljskom objektu, gde su navodno konzumirali alkohol. Potom su otišli kod zajedničkog prijatelja na slavu, gde su takođe, konzumirali alkohol - podseća sagovornik i dodaje:

- Nakon što su tu bili satima, otišli su kod Zorana J. kući. Sumnja se da je iz za sada nepoznatog razloga došlo do svađe i da je osumnjičeni uzeo kuhinjski nož i krvnički izbo Igora u predelu grudnog koša, vrata, stomaka i leđa.

Kako podseća naš izvor, kuća je cela bila krvava.

- Osumnjičeni je iskasapio Ivanovića toliko da je cela kuća bila krvava. Krv je bila svuda po nameštaju, podu, a da sve bude još jezivije Zoran J. je nakon ubistva pokojnika izneo iz kuće i ostavio ga u dvorište. Onako krvav legao je u krevet - podseća izvor.

kuća u kojoj se nakon lepog druženja i provoda dogodio zločin
kuća u kojoj se nakon lepog druženja i provoda dogodio zločinfoto: Nenad Kostić

Ubijeni Igor Ivanović prema tadašnjim rečima komšija, bio je jedan miran čovek, koji je radio u državnom preduzeću. Po njima neizmerno je voleo i bio vezan za svoju porodicu, koja je nakon ubistva neutešna i pati za njim.

Osumnjičnei Zoran J. je ubrzo uhapšen a na saslušanju u nadležnom tužilaštvu branio se ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko prvo da ne iznosi odbranu. Kako su nam tada ispričale komšije Zoran J. je oduvek bio problematičan - voleo je da popije, napravi haos, a onda sutra kada se otrezni znao bi da se izvinjava i sve tako u krug. Takođe, kako su tada meštani Smedereva ispričali za Kurir, Zoran J. živeo je sam u porodičnoj kući, jer ga je brat sa porodicom napustio zbog poroka koji ima ceo život. Imao je i tragediju jer mu je drugi brat preminuo nakon što ga je udarila struja.

Bonus video:

03:06

ZA UBISTVO STARCA U ZATVORU ON SNOSI NAJVEĆU ODGOVORNOST Stručnjaci i bivši robijaš ukazali na JEDNU osobu iz zatvorskog OSOBLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja