PROGOVORILA UDOVICA MILANA ŠUŠE! Izjeda je jedna stvar: "Taj ko je naručio ubistvo mog muža, možda mi je dolazio i u kuću?!"
Ubijeni Milan Šuša, Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

ispovest

PROGOVORILA UDOVICA MILANA ŠUŠE! Izjeda je jedna stvar: "Taj ko je naručio ubistvo mog muža, možda mi je dolazio i u kuću?!"

Crna Hronika -

Nataša Šuša, udovica Milana Šuše (39) koji je 17. februara likvidiran ispred svoje kuće u Zemunu, posle 40 dana od zločina kaže da je izjeda to što se ubica još uvek šeta slobodno.

Ona je navela i da je najviše zanima ko je naručio ubistvo njenog muža i pita se "da li je to neko ko im je dolazio u kuću?".

Milan Šuša
Milan Šušafoto: Nenad Kostić, Printscreen

- Taj ko je naručio ubistvo možda mi je dolazio i u kuću?! Uhapšene su dve nebitne osobe, koje se brane ćutanjem, a od poručioca ni traga. Grize me što je ubica još uvek na slobodi, ali sam dobila uveravanja da ne brinem. Potvrđeno mi je da se osumnjičeni samo privremeno pritajio i da će uskoro biti uhapšen. Biću mirna tek kada saznam ko je poručio ubistvo mog Milana i ko je ubica - kaže za Alo! Nataša Šuša, koja je rodila drugo dete dok je njen muž bio u zatvoru jer je od prvog dana bila uz njega.

- I dalje ne verujem šta se desilo.... Tatu smo čekali toliko dugo i na kraju je naša sreća trajala samo dva meseca i jedan dan... Naš sin svakog dana čeka svog tatu da ga vodi na trening.... Kako deci da objasnim da tate nema? Ćerka je velika i uvek se potrese kada na sajtovima vidi snimke ubistva - priča Nataša, i suzdržava se da ne zaplače.

Uviđaj u Zemunu
Uviđaj u Zemunufoto: Zorana Jevtić

- Moj Milan je bio jak i neustrašiv čovek... Kada je izašao na slobodu nije se odvajao od ćerke, sina i mene. Hteo je svuda da idemo zajedno. Obožavao je sport i gledao da svi iz njegovog okruženja budu usmereni ka sportu i zdravom životu. Tako je i našeg sina koji ima samo tri godine vodio na svaki svoj trening i želeo da raste u tom sportskom duhu... Bio je natprosečno inteligentan, mnogi ne znaju da je govorio pet stranih jezika, da je izvrsno crtao, pisao poeziju... - navodi naša sagovornica.

- Milan je imao tu moć da vlada svakom situacijom u kojoj bi se našao. Nije verovao da neko može da ga ubije. Imali smo velike planove... Samo dan uoči ubistva je sve pripremio za postavljanje automatske kapije ispred porodične kuće u Zemunu... Da je to uradio, možda bi izbegao ubistvo - pita se supruga, koja je održala njihovu porodicu dok je Milan 11 godina bio u zatvoru.

Kamere snimile ubistvo Šuše
Kamere snimile ubistvo Šušefoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, nekoliko dana nakon ubistva Šuše policija je uhapsila Branka S. (34) iz Pančeva, koji se sumnjiči za saučesništvo u ubistvu, i Danijelu Z. (30) iz Kruševca, koja se sumnjiči da je pomogla ubici da pobegne.

- Sumnja se da je direktni izvršilav ubistva pobegao u Bosnu posle zločina - ispričao je ranije izvor.

U zatvoru dobio dojavu da mu se sprema likvidacija

Kako se ranije pisalo, Šuša je još u zatvoru saznao da mu se sprema likvidacija. Bio je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva. On je iz Sremske Mitrovice „kao potencijalno opasan“ prebačen u „srpski Alkatraz“ u Padinskoj Skeli, a odatle u niški kazamat, gde je ostao do poslednjeg dana robije. Na slobodu je izašao 15. decembra 2023. godine.

(Alo)

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track