IMAM RUPE U SEĆANJU, NE ZNAM ZAŠTO SAM UBIO ANDREU! Bojan pre godinu dana USMRTIO MAJKU PETORO DECE, a na suđenju se sramno branio
Foto: Facebook

kurir saznaje!

IMAM RUPE U SEĆANJU, NE ZNAM ZAŠTO SAM UBIO ANDREU! Bojan pre godinu dana USMRTIO MAJKU PETORO DECE, a na suđenju se sramno branio

Crna Hronika -

Bojan Manojlović (46) iz Jagodine koji je pre godinu dana ubio svoju emotivnu partnerku Andreu Kocić (35), inače majku petoro dece, na suđenju u Višem sudu u Jagodini rekao je "da ima rupe u sećanju i da ne zna zašto je ubio", saznaje Kurir.

Podsetimo, jezivi zločin dogodio se 28. marta prošle godine u stanu osumnjičenog koji je nakon svađe tukao emotivnu partnerku do smrti, a potom satima sedeo pored njenog unakaženog i krvavog tela.

ubijena andrea kocić
ubijena andrea kocićfoto: Facebook

- Okrivljeni Bojan Manojlović prvobitno se tokom istrage branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u tom delu istrage. Međutim, okrivljeni je ipak progovorio na suđenju u Višem sudu u Jagodini. Manojlović se optužnicom koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Jagodini tereti za ubistvo - navodi Kurirov sagovornik i otkriva kojim rečima se branio okrivljeni.

- Imam rupe u sećanju! Ne znam zašto sam ubio Anderu, žao mi je što sam to uradio - rekao je između ostalog Manojlović dok je stajao za govornicom.

Kako navodi naš izvor, osumnjičeni se od hapšenja nalazi u pritvoru.

Pa da podsetimo, okrivljeni i žrtva su bili u emotivnoj vezi neko vreme, iako je ona bila u braku sa drugim čovekom sa kojim ima petoro dece. Naime, kobne večeri Andrea je bila u Bojanovom stanu i negde oko tri sata iza ponoći došlo je do zločina.

osumnjičeni bojan i ubijena andrea
osumnjičeni bojan i ubijena andreafoto: Facebook

- Iz za sada nepoznatog razloga njih dvoje su se sukobili. Prvo su se svađali, a onda je sukob eskalirao u fizički obračun. Bojan je prvobitno počeo sa šamaranjem, a Andrea je pokušala da se odbrani, ali bezuspešno. Bojan je bukvalno bez prestanka zverski tukao partnerku i rukama i nogama - podseća izvor i dodaje:

- Nesrećna žena padala je u nesvest od udaraca, krvarila je, ali nasilnik nije prestao sa udarcima. Unakaženog lica i vidljivih modrica po telu, pretežno u predelu stomaka nađena je sutradan, a nasilnik je satima sedeo pored nje kada je shvatio da je ubio.

Prema tadašnjim rečima komšija, Andrea je imala petoro dece od kojih je najstarije imalo 17 godina u trenutku zločina. Oni su objasnili da se Andrea rastala od supruga sa kojim je bila od svoje 17. godine, ali da se nisu zvanično razveli i tada je uplovila u vezu sa okrivljenim Bojanom Manojlovićem koji je zverski ubio.

- Bojan je bio veoma problematičan i čudili smo se šta će Andrea sa njim. Nije smela da stavi vezu ispred dece, a ta veza joj je bukvalno došla glave - rekle su tada za Kurir komšije.

Bonus video:

01:05

JEDNOM SAM PREŠLA PREKO ZATVARANJA OKA I PUCANJA BUBNE OPNE I NIKAD VIŠE! Tijana Ajfon priznala da je i sama bila ŽRTVA nasilja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track