KURIR SAZNAJE! Policija na odeći osumnjičenog za ubistvo Danke našla tragove, uzeli mu snimke kamere! U ponedeljak bili kod njega
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

KURIR SAZNAJE! Policija na odeći osumnjičenog za ubistvo Danke našla tragove, uzeli mu snimke kamere! U ponedeljak bili kod njega

Crna Hronika -

Srđan Janković (50), iz sela Luka, osumnjičen je zajedno sa svojim kolegom Dejanom Dragijevićem (50) za ubistvo devojčice Danke Ilić.

Kako saznajemo, policija je još u ponedeljak došla po Srđana.

- Tada su od njega uzeli risiver od kamere koju je imao na kući i radno odelo, pustili su ga ja mislim u utorak ujutru - rekao je izvor Kurira.

Kada je policija prvi put bila u pretresu, našla je određene tragove na bluzi koja je oduzeta. Policija je Jankoviću oduzela i automobil marke golf.

Janković je, prema pričama svedoka, 20 godina radio u "Vodovodu".

On je potom otišao u Nemačku da radi, međutim nije se dobro uklopio, pa se vratio, i nastavio da radi u "Vodovodu".

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Jankoviću i Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

Jankoviću se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a Dragijević pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog dela.

Bonus video:

01:20

VUČIĆ: Loše vesti za malu Danku iz Bora, uhapšena dva lica koja su izvršila ubistvo, kako sam shvatio priznali su delo obojica?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track