KAKO SU SRĐAN I DEJAN POKAZALI DA SU PSIHOPATE: Kolege iz "Vodovoda" otkrile STRAŠNO ponašanje ubica Danke u danima posle zločina
Foto: Nemanja Nikolić

zlikovci

KAKO SU SRĐAN I DEJAN POKAZALI DA SU PSIHOPATE: Kolege iz "Vodovoda" otkrile STRAŠNO ponašanje ubica Danke u danima posle zločina

Crna Hronika -

Kolege iz "Vodovoda" ne mogu da dođu sebi nakon što je otkriveno da su njihove kolege Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) priznali da su na zverski način ubili Danku Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana.

Srbija je zanemela posle vesti da je Danka udarena kolima, a njeno telo bačeno na deponiju. Telo devojčice, podsetimo, još nije pronađeno.

Zaposleni u "Vodovodu" objašnjavaju da, do juče, niko nije posumnjao da su svakoga dana radili sa dvojicom zločinaca!

Danka Ilić
foto: Kurir

- Poslednih deset dana, otkako je nestala Danka Ilić, osumnjičeni za ubistvo, Janković i Dragijević ponašali su se kao da se nije nije desilo - navodi radnik "Vodovoda" za Kurir.

Dodaje da su se ponašali potpuno normalno.

"Bili su hladni kao špricer", navode kolege koje su svakog dana bile s njima i nisu primentile ništa što bi ukazalo da je njihovo ponašanje sumnjivo.

Ovakvo ponašanje pripusuje se klasičnim psihopatama, koje ne pokazuju emocije posle izvršenog zločina.

"Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor "Vodovoda" je pitao zaposlene ko može da se priključi potrazi za nestalom devojčicom, a tada se među prvima prijavio Dragijević.

1 / 16 Foto: Kurir

Zapravo, tražio je devojčicu, koju je ubio!

"Svakog dana su dobijali radne zadatke i najnormalnije radili na poslu", navodi kolega.

Podsetimo, dvogodišnja devojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom, a posle 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, Srđan Janković i Dejan Dragijević zbog sumnje da su devojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno telo stavili u automobil marke "fijat" i bacili na deponiju.

02:48

PSIHOLOG IZNEO DETALJNU ANALIZU STRUKTURE LIČNOSTI OSUMNJIČENIH! Roskić bez sumnje: Radi se o divljoj deponiji, TELO ĆE SE NAĆI

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, njih dvojica su priznali krivično delo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za telom, jer je ono, prema njihovim rečima premešteno sa deponije.

Bonus video:

01:41

Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja