OSUMNJIČENE ZA UBISTVO DANKE ILIĆ DOVELI U TUŽILAŠTVO: Marica stigla u Zaječar, počinje saslušanje Dragijevića i Jankovića
Foto: Nemanja Nikolić

OSUMNJIČENE ZA UBISTVO DANKE ILIĆ DOVELI U TUŽILAŠTVO: Marica stigla u Zaječar, počinje saslušanje Dragijevića i Jankovića

Crna Hronika -

Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Srđan Janković (50) iz sela Luka I Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, upravo su dovezeni vozilom marice iz borske policijske uprave.

Uveli su ih sa lisicama na rukama. Obojica su ušli u zgradu pognute glave.

Kako saznajemo, dvojica osumnjičenih starosti od 50 godina biće saslušani u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

1 / 24 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su dvogodišnju devojčicu Danku Ilić iz Bora lišili života.

Da podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od juče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Janković i Dragijević inače su u sredu dovedeni na mesto zločina kako bi zajedno sa inspektorima rekonstuisali zločin i pokazali kako se tačno sve dogodilo, kao i mesto gde su bacili Dankino telo, a Kurir ih je ekskluzivno fotografisao.

Bonus video:

02:23

ZBOG OVOGA OSUMNJIČENI NIJE IMAO REAKCIJU NA POLIGRAFU! Zečević otkrio: Da li mogu preko poligrafa da dođu do Dankinog tela?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track