PRVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE SA IMANJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Policijske snage u potrazi za telom ubijene devojčice
Foto: Kurir, Printscreen

PRVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE SA IMANJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Policijske snage u potrazi za telom ubijene devojčice

Crna Hronika -

Nakon što je obavljena višesatna pretraga za telom devojčice Danke Ilić (2) u selu Zlot kada je pretraženo dvorište i objekti komšinice Dragice Šuji koja u pomenutom selu ima kuću, dok živi već 25 godina u Austriji, a onda potom i dvorište osumnjičenog Dejana i njegove porodice, policijske snage povukle su se iz ovog mesta zajedno sa vatrogascima spasiocima.

Naime, potraga za telom dvogodišnje devojčice traje i dalje, a kako saznaje ekipa Kurira, policija je na novu lokaciju koju pretražuju dovela jednog od osumnjičenih za ovaj svirepi zločin.

01:09

Danka Ilić potraga

Pored policijskih službenika, na licu mesta je i inspektor zajedno sa osumnjičenim, a kako se može videti, pretpostavljamo da je reč o bratu Dejana Dragijevića, koji se sumnjiči da je ubio malu Danku.

1 / 4 Foto: Kurir

Policijsko vozilo blokiralo je ovaj deo puta, a inspektori pokušavaju što više informacija da izvuku od osumnjičenog koga su doveli na novu lokaciju u nadi da će ih dovesti do mesta gde se nalazi telo devojčice.

Podsećamo, posle detaljne pretrage bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice Dragice, policija je svoj rad usmerila ka dvorištu osumnjičenog Dejana Dragijevića, nakon što je sa lisicama na rukama dovezen jedan od braće Dragijević, koji su, podsetimo, zajedno sa ocem takođe privedeni zbog istog zločina.

Kombinirka je radila satima, a pored vatrogasaca spasilaca, bili su prisutni I forenzičari, nakon čega su se svi zajedno povukli noseći najverovatnije dokaze u džakovima koji će biti poslati na veštačenje.

Pored jednog od osumnjičenog koji je bio na licu mesta gde je vršena današnja pretraga, dovezena je i majka ubice Dragijevića, koja je neposredno pre toga bila na saslušanju.

Nažalost, uprkos detaljnoj pretrazi, agonija se produžava s obzirom na to da telo devojčice nije pronađeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja