PRETRAŽUJU I JAMU DUBOKU 70 METARA: I dalje traje potraga za telom Danke Ilić u Lazarevom kanjonu, fokus prebačen na DRUGI DEO
Foto: MUP Srbije, Printscreen/Tik Tok

PRETRAŽUJU I JAMU DUBOKU 70 METARA: I dalje traje potraga za telom Danke Ilić u Lazarevom kanjonu, fokus prebačen na DRUGI DEO

Crna Hronika -

Danas je peti dan potrage za telom ubijene Danke Ilić (2). Policija danima neumorno traga, obilazi i kopa sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Danas se pretražuje drugi deo Lazarevog kanjona.

Vatrogasci i dronovi juče su tokom celog dana pretraživali kanjon iza Lazareve pećine u potrazi za ubijenom Dankom Ilić (2).

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

U pretrazi kanjona učestvovali su pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja.

Kako je saopšteno iz policije, oni su pretražili pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke.

Ove lokacije nalaze se samo nekoliko kilometara od kuće Dejana Dragijevića koji je priznao da je ubio Danku.

(Kurir.rs/Blic/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:20

VUČIĆ: Loše vesti za malu Danku iz Bora, uhapšena dva lica koja su izvršila ubistvo, kako sam shvatio priznali su delo obojica?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja