DROGIRANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTOR: Dvoje povređenih kod Kladova! Šok za policiju i u Boru, vozio reno sa više od 3 promila
Foto: Kurir/M.S.

DROGIRANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTOR: Dvoje povređenih kod Kladova! Šok za policiju i u Boru, vozio reno sa više od 3 promila

Crna Hronika -

Policija u Kladovu odredila je zadržavanje do 12 sati vozaču "opela" starom 59 godina. Uhapšeni je pod dejstvom narkotika i psihoaktivnih supstanci udario u prikolicu traktora.

"Vozač 'opela' je, kako je utvrđeno, vozio prebrzo i iako je kočio, što pokazuju tragovi guma na asfaltu, udario je u prikolicu traktora koji se kretao ispred njega. Prikolica se izokrenula, a od siline udarca pao je i vozač traktora. U ovoj nesreći povređeni su putnik u 'opelu' i traktorista, I oni su zbrinuti u kladovskoj bolnici", saznajemo od nadležnih.

Protiv vozača "opela" biće podneta prekršajna prijava.

Inače, policija u Boru zaustavila je jedno vozilo "reno". Kada je vozač alkotestiran ispostavilo se da je upravljao vozilom sa čak 3,04 promila alkohola u krvi. On je zadržan do otrežnjenja, a protiv njega će se podneti prekršajna prijava.

Bonus video:

00:28

Vozač izgubio kontrolu, pa udario u semafor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track