NEMANJA MILIĆ TUKAO MAJKU DO SMRTI: Za brutalni zločin na Zvezdari povećana mu kazna - evo koliko će biti iza rešetaka
Foto: Marina Lopičić

NEMANJA MILIĆ TUKAO MAJKU DO SMRTI: Za brutalni zločin na Zvezdari povećana mu kazna - evo koliko će biti iza rešetaka

Crna Hronika -

Apelacioni sud u Beogradu povećao je kaznu Nemanji Miliću i pravosnažno ga osudio na 20 godina zatvora zbog ubistva majke Stanojke Milić.

Drugostepeni sud je usvajanjem žalbe javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu preinačio prvostepenu presudu kojom je Milić bio osuđen na kaznu zatvora od 13 godina i pravosnažno ga osudio na 20 godina, objavljeno je na sajtu tog suda.

ubistvo, Zvezdara, Nemanja M., Stanojka M.
foto: Marina Lopičić

Apelacioni sud smatra da je prvostepeni sud pravilno cenio otežavajuće i olakšavajuće okolnosti na strani okrivljenog, ali da je olakšavajućim okolnostima dao veći značaj nego što zaslužuju.

Prvostepeni sud, po oceni Apelacionog suda, nije dao adekvatan značaj otežavajućim okolnostima i nije imao u vidu da je oštećena bila u potpunosti zavisna od okrivljenog, kao i brojnost povreda koje su na njoj konstatovane, zbog čega mu je ovaj sud povećao kaznu.

ubistvo, Zvezdara, Nemanja M., Stanojka M.
foto: Marina Lopičić

Milić je oglašen krivim da je u toku noći između 6. i 7. jula 2019. godine, u stanu u Beogradu, lišio života svoju majku, Stanojku Milić, pri čemu su njegove sposobnosti da shvati značaj svog dela i mogućnosti da upravlja svojim postupcima bile smanjene, ali ne bitno.

Sumnja se da je rukama i nogama majci zadao veći broj udaraca i udarao njenom glavom o čvrstu glatku površinu, zbog čega je ona zadobila teške telesne povrede opasne po život, usled kojih je u toku noći između 6. i 7. jula 2019. godine preminula.

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track