JOVAN POKUŠAO DA RAZDVOJI DVOJICU MUŠKARACA PA UPUCAN U STOMAK: Očevidac ispričao šta se dešavalo u parku u Mirijevu
Ilustracija/ Arhivska fotografija, Foto: Damir Dervišagić

JOVAN POKUŠAO DA RAZDVOJI DVOJICU MUŠKARACA PA UPUCAN U STOMAK: Očevidac ispričao šta se dešavalo u parku u Mirijevu

Crna Hronika -

Muškarac Jovan B. (46) nalazi se u KBC "Zvezdara" zbog teških telesnih povreda koje je zadobio u pucnjavi u parku u Mirijevu.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva M.P. (41) danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Policija ga je našla i uhapsila za svega nekoliko sati u Beogradu.

M.D. svedok pucnjave koji je bio sa ranjenim Jovanom inspektorima je ispričao svoju verziju događaja. On je, nezvanično, rekao da je u utorak oko 23 sata sa drugom stajao u parku, a nedaleko od njih grupa muškaraca.

- Prema njegovoj verziji događaja njih dvojica su videla da je u jednom trenutku došlo do koškanja i tuče među dvojicom muškaraca. Navodno, Jovan i njegov drug prišli su kako bi ih razdvojili. U opštem metežu ranjen je Jovan. M.D. je zajedno sa još jednim muškaracem povređenog dovezao u bolnicu. On je objasnio da napadača ne poznaje od ranije i da ga je tada prvi put video - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, policija proverava ovu verziju priče, a veruje se da će se više znati nakon saslušanja osumnjičenog M.P.

Jovan B. ranjen je u stomak, a prema poslednjim informacijama on je i operisan. Njegovo stanje je stabilno.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track