KURIR SAZNAJE! PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ESTRADNOG MENADŽERA! Kokain držao u frižideru, u stanu nađeno oružje i municija
Foto: Instagram/novak_radin

više javno tužilaštvo u beogradu

KURIR SAZNAJE! PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ESTRADNOG MENADŽERA! Kokain držao u frižideru, u stanu nađeno oružje i municija

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Novaka Radina (40) zbog sumnje da je neovlašćeno držao u velikoj količini opojnu drogu kokain, odnosno ukupno 44,35 grama, kao i jer je neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju.

Novak R. je optužen za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 10 godina u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, za koje je zaprečena kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna, koja krivična dela su u nadležnosti osnovnog suda.

novak radin menadžer
novak radin menadžerfoto: Instagram/novak_radin

Zbog toga je tužilaštvo predložilo da se Viši sud u Beogradu oglasi stvarno i mesno nenadležnim i da spise predmeta dostavi Trećem osnovnom sudu u Beogradu, koji predlog je Viši sud u Beogradu usvojio, te je doneo rešenje da se spisi predmeta dostave Trećem osnovnom sudu u Beogradu kao stvarno i mesno nadležnom.

Tužilaštvo je sudu takođe predložilo da Novaku R. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, koji predlog je usvojen, te mu je rešenjem suda 16. maja 2024. godine pritvor produžen za još 30 dana.

novak radin menadžer
novak radin menadžerfoto: Instagram/novak_radin

Optužnicom se Novaku R. na teret stavlja da je u stanu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain, dok je džepu jakne držao staklenu vijalicu sa integrisanom kašičicom u poklopcu sa 1,18 grama iste opojne droge.

Takođe, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni u istom stanu neovlašćeno držao pištolj marke “Steyr” sa uklonjenim fabričkim brojem i ukupno 40 komada metaka različitog kalibra.

Bonus video:

01:24

ŠOKANTNO! NARKOTICI PRISUTNI U SVIM JAVNIM POSLOVIMA: Psihoterapeut OTKRIVA KOGA je DROGA sve obuzela (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track