NOVI DETALJI UŽASA U BOGATIĆU! Oglasilo se tužilaštvo, mladić izbo majku i oca po glavi i telu! NADLEŽNI VEĆ 2 PUTA REAGOVALI
Foto: Shutterstock

vjt u šapcu

NOVI DETALJI UŽASA U BOGATIĆU! Oglasilo se tužilaštvo, mladić izbo majku i oca po glavi i telu! NADLEŽNI VEĆ 2 PUTA REAGOVALI

Crna Hronika -

Osumnjičenom Đ. J. (25) iz Bogatića koji je uhapšen sinoć zbog sumnje da je nakon svađe nožem izbo svoje roditelje, oca D. J. i majku B. J. tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saznaje Kurir.

Mladić je sinoć oko 23 sata nakon svađe sa roditeljima uzeo nož i zverski ih izbo.

- 26.05.2024. godine u Bogatiću J. Đ. pokušao je da liši života svoje roditelje oca D. J. i majku B. J., udarcima noža u predelu glave i tela. Protiv osumnjičenog je naređeno zadržavanje do 48 časova, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju - kažu za Kurir iz nadležnog Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

ilustracija
ilustracijafoto: Shutterstock

Nadležno tužilaštvo navelo je da su obavešeteni od strane Osnovnoj javnog tužilaštva u Šapcu, gde su im predočili i da su dva puta reagovali zbog narušene komunikacije između članova porodice.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, mladić je nakon svađe sa roditeljima dograbio nož i nemilice nasrnuo na svoje roditelje.

- Sumnja se da je osumnjičeni mladić sinoć došao prvo u verbalni sukob sa roditeljima, da bi potom situacija eskalirala u fizički napad. Mladić je u jednom trenutku dograbio nož i izbo nekoliko puta svoje roditelje - ispričao je ranije Kurirov dobro obavešten izvor:

- Nesrećni roditelji tom prilikom zadobili su teške telesne povrede, ali nisu životno ugroženi. Oni se, navodno, i dalje nalaze u šabačkoj bolnici.

Bonus video:

02:12

KURIR SA MESTA ZLOČINA U BATROVCIMA: Mladića (19) sa KiM na smrt izbo Avganistanac! Meštani U STRAHU: Ovo se do sad nije dešavalo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja