POTRAGA ZA NIŠLIJOM I DALJE TRAJE Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

POTRAGA ZA NIŠLIJOM I DALJE TRAJE Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

Crna Hronika -

I dalje traje potraga za četrdesetogodišnjim Nišlijom koji je nestao na izletištu Bojanine vode. Poslednji put viđen je u ponedeljak oko pola sedam kod planinarskog doma gde je parkirao automobil.

Pored policije, vatrogasaca i Gorske službe spasavanja uključili su se porodica i prijatelji, a nove detalje iz Niša iznela je novinarka Kurira Emilija Andrejević.

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

- Mi smo juče na teren, odnosno na izletište Bojanine vode stigli oko 13 časova. Tada smo zatekli jednu vrlo neprijatnu situaciju gde su stajali njegovi roditelji, porodica, prijatelji, ali i brojne ekipe Gorske službe za spasavanje vatrogasaca kao i policije. Nas su zaustavili kod planinarskog doma gde je njegov automobil bio parkiran. Ono što smo saznali u razgovoru sa njegovim prijateljima jeste to da je reč o iskusnom planinaru i da mu nije prvi put da dolazi na ovo izletište. Međutim, neobično je bilo to što je on ovoga puta došao sam. Kako saznajemo, došao je direktno s posla kada se oko 12 časova prethodnog dana javio svojoj supruzi i rekao da neće ići po sina u školu. Sve to ukazivalo je da se nešto neobično dešava, ali više informacija o tome nismo mogli da dobijemo.

Uz pomoć pametnog sata lociran automobil, ali ne i iskusni planinar:

- Sve što smo saznali jeste da je poslednji put viđen oko 18:30 kada ga je video meštanin koji je kosio travu i nakon toga mu se gubi svaki trag. Uz pomoć pametnog sata koji je bio povezan sa njegovim automobilom saznali su njegovi prijatelji i rodbina gde se on tačno nalazi, odnosno njegov automobil. U razgovoru sa njegovim ocem saznali smo da nije imao ništa zbog čega bi on mogao da se oseća loše i bude spreman na korak da ode sam tuda. Međutim, na automobilu nema nikakvih tragova obijanja ili bilo kog nasilništva. Što bi značilo da je on došao tu svojom voljom i izašao iz auta. Ono što je posebno interesantno u ovom trenutku jeste to da su oba njegova telefona ostala u automobilu. U momentu kada smo bili na terenu, policija još uvek nije izvršila uviđaj samog automobila i nisu imali rezultate otisaka prstiju na istom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:58

NATO bomba uklonjena sa gradilišta u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja