OGLASIO SE OTAC NESTALOG PLANINARA: I ranije je ovde planinario, ali NIKADA SAM! Očekuje se uzimanje otisaka sa automobila (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

PLANINAR NESTAO U IZLETIŠTU

OGLASIO SE OTAC NESTALOG PLANINARA: I ranije je ovde planinario, ali NIKADA SAM! Očekuje se uzimanje otisaka sa automobila (VIDEO)

Društvo -

Intenzivna potraga za muškarcem koji je noćas nestao u izletištu Bojanine vode na Suvoj planini je u toku.

Sa ljudima koji učestvuju u potrazi bila je novinarka Kurira Emilija Andrejević.

Emilija Đorđević
foto: Kurir televizija

- Nalazimo se na izletištu Bojanine vode gde je, kako saznajemo juče u popodnevnim časovima nestao 40-godišnji muškarac. Potraga je i dalje u toku, a obratio se i njegov otac. Siniša Đorđević:

Siniša Đorđević
foto: Kurir televizija

- Njegova žena me je zvala oko pola šest i pitala me da li je slučajno dolazio kod mene. Rekao sam da nije, ali čuli smo se ujutru. I onda je počelo tu, svi smo ga zvali, nije se javljao, prijavili smo u SUP-u, došli su, a i sami smo se organizovali računajući na to gde može u tom trenutku da bude. Bilo je više ekipa. Neki su otišli na Kamečki vis, neki pored Nišave. Pošto ovde planinari, mi smo pretpostavili da može da bude i ovde. On je imao neki sat na kojem se registruje na kojoj kilometraži, koliko kilometara je kolima, ne znam kakav je to sat. I onda to je bilo negde na 19 ili 17 kilometara od Niša - rekao je Đorđević i dodao:

- Došla je gorska služba, milicija je došla tu da obezbeđuje kola, vatrogasci su došli, drugovi, prijatelji, tražili su ga, noć je bila, mrak je bio. Ja mislim da su bili do četiri sata ili koliko, ne znam tačno, ja nisam bio sinoć i ne znam, a jutros smo zajedno došli ja i sin.

02:29

OGLASIO SE OTAC NESTALOG PLANINARA: I ranije je ovde planinario, ali NIKADA SAM! Očekuje se uzimanje otisaka sa automobila

Oba telefona nestalog ostala su u njegovom automobilu:

- U kolima su ostala dva telefona, službeni i privatni. Kad su probali da zovu zvonio je telefon i ukapirali su da su telefoni ovde u kolima.

Đorđević kaže da je njegov sin dolazio na ovo mesto i ranije:

- Dolazio je sa prijateljima, sa drugima planinarima i to, ali nikad nije išao sam. Pošto je automobil zaključan, očekuje se da se otključa zbog uzumanja otisaka i i te forenzike. Da se vide telefoni i ko ga je zvao.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

02:29

OD PONORA DO HIMALAJA: Žika pokorio Mont Everest i opasku bolest, napisao knjigu i sav prihod namenio NURDORU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja