Sahrana troje Knjaževčana koje je života lišio sin i unuk, Aleksa Milojević održaće se u subotu 15. juna od 13 sati na Zapadnom groblju u Knjaževcu, a saučešća će rodbina primati od 10 sati.

Tako se i navodi u čitulji do koje je došao Kurir, a u kojoj piše da su tragično stradali. Knjaževac je još u čudu zbog Alekse Milojevića (22) koji je 6. juna lovačkom puškom ubio oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i dedu Miloša (81) u njihovoj porodičnoj kući.

Nakon masakra, on je seo na stepenice i uhvatio se za glavu. Zvao je prvo rođenog brata svoje bake iz obližnjeg sela, a kada je upitan zašto je to učinio, rekao je "ne znam".

umrlica.jpg
Firma za pogrebne usluge Nebe/Knjaževac 
foto: Firma za pogrebne usluge Nebe/Knjaževac

Svi u Knjaževcu pričaju da je Aleksa izuzetan momak, radan i vredan, ali da je bio preopterećen sa tri bolesnika u kući koje je bukvalno služio. Oni su imali kućnu pomoć na nekoliko časova, ali on ih je služio jer je svima bila neophodna adekvatna medicinska nega.

Niko ne zna kako mu je "pukao film" da potegne pušku na sve troje, ali sumnja se da je na to uticalo što baka Sara nije davala da deka Mića bude smešten u dom zbog demencije. Otac mu se šlogirao pre godinu dana tako da je i on bio teret za ovog momka.

Bonus video:

Kurir Sahrana Cipkinog muža