Najnovije vesti

Bivšu ženu ubio nožem pa se obesio u dvorištu
Foto: KURIR

Porodična tragedija u Subotici

Bivšu ženu ubio nožem pa se obesio u dvorištu

Crna Hronika
Policija je tela pronašla oko 9.30 u porodičnoj kući u Glamočkoj ulici, u kojoj je živeo P.J, a gde je otišla po prijavi da je S.J. nestala

1BEOGRAD - Policija je jutros u porodičnoj kući u Subotici pronašla mrtve jednu 36-godišnju ženu i njenog bivšeg muža, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu. Kako je saopšteno, pronađena su tela S.J. iz Subotice i njenog bivšeg muža P.J. (44).

Policija je tela pronašla oko 9.30 u porodičnoj kući u Glamočkoj ulici, u kojoj je živeo P.J, a gde je otišla po prijavi da je S.J. nestala. Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici, istražni sudija Višeg suda u tom gradu i policija.

Istražni sudija Višeg suda izdao je naredbu za obdukciju, a u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti koje su vezane za događaj, saopštila je policija.

Nezvanično, bivši muž je S. J. na smrt izbo nožem, a potom se obesio u dvorištu, prenose beogradski mediji.

Prema rečima komšija, P. J. se obesio u dvorištu, a telo je pronađeno ispod trešnje, jer se konopac pokidao. Komšije kažu daje S. J. pre dva meseca otišla kod majke sa decom i nikome nije jasno kako ju je bivši suprug ubedio da dođe i razgovara sa njim.

"Sandra je uvek bila fina. Zvala me je njena majka da pita da li sam videla S. Rekla sam da je priča sa P, jer sam videla njen auto. Ništa nismo čuli. Kako sam čula kada je došla hitna, ubo ju je pet puta u grudi i stomak, a onda je otišao i obesio se u dvorištu. On je 31. avgusta pokušao da se ubije pred njom i decom. Imaju tako zlatnu decu od 12 i 14 godina. Već je i ranije bio agresivan i Centar za socijalni rad i policija su upoznati sa problemom. Štrašno, ne mogu da verujem", ispričala je jedna od komšinica.

Otac žrtve smatra da policija i Centar za socijalni rad nisu zaštitili njegovo dete.

"Šta da kažem, ubio ju je u srednjoj sobi. Ja sam joj rekao da ne razgovara sa njim, ne diže telefon kada je zove. Plašio sam se ovako nečega… On je pred svima nama pokušao da se ubije", priča ožalošćeni otac. Majka kaže da joj je bilo sumnjivo što se S nije danas pojavila na Buvljaku gde prodaje robu. Nije smela da uđe u kuću, gde je živeo njen bivši zet i sačekala je policiju. Tada je ugledala dva beživotna tela, piše portal grad.subotica.

P. J. i S. J. trebalo je sa razvedu zvanično 5.novembra

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...