Na raskomadanom telu pronađeni otisci ubice

Split

Na raskomadanom telu pronađeni otisci ubice

Crna Hronika -
Policija je utvrdila da je telo zapravo raskomadano u lučici Zenta, a zatim je ubica između velikih stena ugurao u procepedelove tela i pokušao ih sakriti kamenjem, ali je neke delove tela more odnelo pa su zato i otkriveni

SPLIT – Splitska policija pronašla je možda tragove ubice koji je raskomadao telo nepoznatog muškarca starog oko 65 godina čiji delovi su pronađeni na plaži.

Policija i dalje prema rečima portparolke policije istražuje sve dojave građana, a intenzivno se radi na daljem rešavanju slučaja.

Policija je utvrdila da je telo zapravo raskomadano u lučici Zenta, a zatim je ubica između velikih stena ugurao u procepedelove tela i pokušao ih sakriti kamenjem, ali je neke delove tela more odnelo pa su zato i otkriveni.

Obdukcija je pokazala da je muškarac umro pre nego što je raskomadan testerom ili sekirom. Na telu je imao brojne hematome i nekoliko polomljenih rebara, glava je bila u raspadnutom stanju, kao i neki delovi tela koji su rekonstruisani zahvaljujući foto robotu.

Policija smatra da je žrtva živela prilično usamljenim životom u samom gradu ili okolini Splita, čiji je nestanak prošao nezapaženo,a sumnja se da je ubica žrtvu poznavao još odranije

Da podsetimo pre dve nedelje na plaži Žanj slučajni prolaznik je primetio kako ljudska potkolenica pluta morem i pozvao policiju. Desetak dana kasnije u lučici Zenta pronađeni su ostaci raskomadanog tela bez glave i obe potkolenice, a kasnije je pronađena i glava koja je ključna jer su na njoj pronađeni otisci za koje se veruje da pripadaju ubici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track